bruisende zaken

THE STORY OF FLORIS

THE STORY OF FLORIS

01-12-2019

Met The story of Floris brengen florist Jan De Crom en interieurarchitect Roeland Geyzen, het verhaal van natuurlijke elementen gecombineerd met ambachtelijk vervaardigde interieurobjecten.

The story of Floris, gelegen in de stationsstraat 58 in Kapellen, is een belevingsboetiek met een ruim assortiment aan verse snijbloemen, planten en interieurobjecten.

De verschillende thema’s in de winkel zijn zo opgebouwd dat je bij elke beweging een nieuwe en wondere wereld ontdekt. Een wereld opgebouwd om al uw zintuigen te prikkelen. Maatwerk is een van de grootste troeven van The story of Floris. De winkel biedt een persoonlijke service en aanpak voor alle bloembindwerken, gaande van bruidsboeketten, rouwstukken tot de aankledingen van evenementen.

Daarnaast beschikt de winkel over zijn eigen interieurarchitectenbureau Instudior. Waar u terecht kan voor zowel kleine als volledige renovatieprojecten.

Stationsstraat 58, Kapellen Di - vr 10: 00 - 18 :30 uur Za 10:00 - 17:00 uur www.thestoryoffloris.be +32 478 477 249

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).