bruisende zaken

Uit liefde voor de huid

Uit liefde voor de huid

01-12-2019

Bij ons kun je terecht voor een ruim assortiment aan behandelingen en producten om je schoonheid en je gezondheid op peil te houden. Renilt is van opleiding ziekenhuis-apotheker en heeft van daaruit een sterke wetenschappelijke achtergrond die ze graag ten dienste stelt bij het oplossen van schoonheidsprobleempjes.

100% klanttevredenheid!

Sinds meer dan een jaar biedt Ile-des-Senses de revolutionaire huidverbeteringstechniek TDA aan. Tijdens deze techniek, ontwikkeld door Alexander Teslenko, worden de huidcellen diep gevoed met actieve werkstoffen en zuurstof.

Door middel van gerichte zuurstoftoevoer door de huid heen, bestrijdt Ile-des-Senses celbiologische schadelijke hypoxieën en worden de radicalen in balans gebracht. Daarnaast worden de cellen gevoed met essentiële voedingsstoffen en actieve bestanddelen.

De TDA-celtherapie wordt succesvol ingezet voor huidverjonging en -herstelling. Deze goede werking is mogelijk doordat het hyaluronzuur effectief de bovenste huidlaag en lederhuid bereikt. Het succes van deze behandeling wordt mogelijk gemaakt door gevalideerde langlopende studies met de SEYO TDA.

Nieuwsgierig geworden naar deze revolutionaire behandeling? Maak dan eens een afspraak en ervaar zelf de effectieve werking van de TDA-techniek.

Heb je nog vragen? Aarzel niet en contacteer ons via mail (info@ile-des-senses.be) of telefoon (+32 476 230 741). Ons instituut is enkel na afspraak geopend.

Ile-des-Senses 0476 230 741 Eikendreef 33, Kapellen www.ile-des-senses.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).