bruisende zaken

Alle osmose & trad itionele materialen

Alle osmose & trad itionele materialen

01-03-2020

Nu de donkere maanden stilletjes verdwijnen en plaats maken voor een streepje zon, kijken we graag eens door onze grote ramen naar buiten. Maar de zichtbaarheid wordt beperkt door de winter vervuilde ramen, en dus moet er gepoetst worden. Want propere ramen geven u een ordelijk en goed gevoel. En met de juiste materialen en uitleg van OSMOSERVICE is dit geen probleem en zo gebeurd!

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het “osmose wassen”.

Wat is nu juist “Osmosewater”? Dit is 99,8% gezuiverd water of bijna vergelijkbaar met gedestilleerd water, weet Natascha van Osmoservice ons te vertellen. Alle zouten, kalk, zink, nikkel, mangaan, ammonium en andere onzuiverheden worden uit het water gefilterd door het onder hoge druk en door een speciaal membraan met heel fijne gaatjes te stuwen. Doordat alle zouten en mineralen er uit zijn gefilterd, is het niet geschikt als drinkwater. Maar voor zowat alle schoonmaakdoeleinden is het de perfecte oplossing. Doordat het water ZO ZUIVER is, wil het terug vuil opnemen en zo verkrijgt u de reinigende werking.

Voor de particulieren die leven onder het motto ‘alles wat we zelf doen, doen we beter’, heeft OSMOSERVICE de oplossing. Zowel voor de traditionele poetsmaterialen als systemen met osmosewater. Heeft u graag poets materiaal van een goede en professionele kwaliteit, bv. UNGER of ETTORE, dan kan u bij ons terecht en verkrijgt u eveneens de uitleg die u wenst over hoe de materialen optimaal te gebruiken.

Osmose Trolly Voor u hebben we speciaal een trolley ontworpen waarmee u zelf met osmose zoals de professionele ramenwasser uw ramen, rolluiken, pergola’s of uw wagens, mobilhome en caravans kan wassen zonder strepen na te laten of halsbrekende toeren te moeten uithalen om deze traditioneel te wassen. Spendeer geen volledige dag aan het wassen van uw ramen of wagenpark, maar doe dit met onze trolly met borstel en osmosewater en u bent binnen een paar uurtjes klaar.

Nieuwe Webshop & open deur Indien u interesse heeft in zowel traditionele materialen of onze osmosetoestellen, kom zeker eens langs in onze winkel voor een demo of bekijk en bestel onze producten via onze nieuwe webshop www.osmoservice.be, schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en promotie’s.

Abtsdreef 127 Stabroek | 0472/33 14 88 | info@osmoservice.be | www.osmoservice.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).