Bruisende zaken

Jonge, trendy kapsalon voor dames en heren!

Jonge, trendy kapsalon voor dames en heren!

01-05-2020

Een brushing, een fris kleurtje, een klassiek of juist een heel trendy kapsel? Bij Salon Luxx kan je terecht zonder afspraak. Spring eens binnen voor advies en profiteer van openingsactie -10% korting op de hele behandeling!

THE ART OF HAIRDESIGN FOR MEN AND WOMEN

Als kind hield ik me al bezig met iedereen mooi te maken en te verzorgen en dat doe ik nog steeds graag! Ik ben sinds 2007 allround kapster. Na 13 jaar beroepsactief te zijn in het vak, start ik mijn eigen onderneming als Salon Luxx in Brasschaat.

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen, zoals olaplex, botox keratineverzorging, epileren met draad en verlengen of volumeren van het haar met extensions. Een warme begroeting, brede expertise en het gebruik van kwaliteitsvolle producten, liggen aan de basis van de uitstekende service.

Kwaliteit, vakkundigheid en eerlijkheid staan voor mij bovenaan.

Wie echt wil ontspannen, kan genieten van deugddoende hoofdmassage. Ik sta graag voor u klaar.Salon Luxx: “Met jarenlange ervaring in het vak, weten we van aanpakken. We doen er bovendien alles aan om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends. Enkel op die manier kunnen we onze klanten de beste service garanderen. Onze missie? Jou met een glimlach de kapperszaak zien verlaten. Luisteren naar de specifieke wensen van elke klant is onze formule voor een perfect resultaat. We geloven dat iedereen een prachtige look verdient, dus hanteren we eerlijke prijzen.” “Ook de kwaliteit van de gebruikte producten staat bij ons centraal. Daarom kiest ‘Salon Luxx’ enkel voor het beste van het merk KEUNE. Opgericht in 1922 door Jan Keune – een van de grondleggers van de permanentbehandeling – is KEUNE uitgegroeid tot een multinational, gespecialiseerd in hoogwaardige, professionele haarcosmetica voor de kappersbranche. Een gamma met uitgebreide zorg samengesteld en optimaal rekening houdend met je haarstructuur. Zo kunnen we je op het beste manier advies geven om ook thuis je kapsel mooi verzorgd te houden.” Kom gerust kennis maken met de gezellige en warme sfeer bij ‘SALON LUXX’.

Verwen jezelf met een leuke look bij een lekker kopje koffie of thee.

NIEUW in Mariaburg Brasschaat!

Kapelsesteenweg 310, Brasschaat | 03 225 11 13 Volg ons op: Salon.luxx Salon luxx

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).