Adverteren werkt!

bruisende zaken

Wat kun je doen met Bitcoin?

Wat kun je doen met Bitcoin?

26-06-2020

De kans is groot dat jij al Bitcoin bezit of dat je er graag wat wilt bezitten, je bent immers niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. We zien dat er nog altijd mensen zijn die niet precies weten wat je kunt doen met Bitcoin of wat je er eigenlijk aan hebt.

Bitcoin is nu veel meer mainstream dan een paar jaar geleden.

Voor deze mensen hebben wij goed nieuws. In dit artikel laten wij je namelijk precies zien wat je met jouw Bitcoin kunt doen, zo hoef je niet meer voor verrassingen te staan!

Wat kan ik kopen met bitcoin?
Veel mensen denken nog altijd dat Bitcoin alleen maar gebruikt kan worden als een middel om in te beleggen. Maar dit is niet helemaal het geval. Bitcoin is nu veel meer mainstream dan een paar jaar geleden. Als gevolg daarvan accepteert een groeiend aantal bedrijven betalingen met bitcoin.

Je kunt bijvoorbeeld je volgende vakantie kopen met bitcoin op Expedia en onderweg betalen met Travel By Bit. Ook kun je kunt bitcoin gebruiken voor betalingen aan Virgin Galactic. Of koop apps voor je telefoon, films en tv-programma's met bitcoin via de Microsoft app store. Haal het nieuwste album van David Guetta in huis via iTunes, betaal je huis in bitcoin of doneer je bitcoin aan een goed doel. Je kunt eten, elektronische goederen, sneakers, kleren en talloze andere spullen kopen met Bitcoin.

Kun je gamen via Bitcoin?
Vroeger moest je een fysieke winkel bezoeken om een videogame te kopen. Tegenwoordig winkelen de meeste gamers online. Videogames worden een digitaal bezit, net als de digitale valuta zelf. Het is dus niet meer dan normaal dat steeds meer toonaangevende spel platforms Bitcoins accepteren.

Betaal bijvoorbeeld voor games, add-ons en Xbox Live-abonnement via de webwinkel van Xbox. Een zeer groot deel van de Bitcoin-gerelateerde transacties die zien op games komen voor in de vorm van cadeaubonnen. Het is veruit de gemakkelijkste manier om iets te kopen met Bitcoin. Degene die je een Playstation kaart geeft kan hier zelf weer spelletjes van downloaden.

Hoe verkoop je bitcoin?
Misschien heb je vorige maand bitcoin gekocht en wil je het verkopen om winst te maken door de stijgende koersen. Misschien ben je helemaal van gedachten veranderd over bitcoin en wil je er snel vanaf. Of misschien wil je bitcoin inruilen voor een andere cryptocurrency.

Wat de reden ook is, er zijn een aantal manieren waarop je je bitcoin kunt verkopen. De eerste manier is middel van een exchange. De exchanges zullen je bitcoin kopen met fiat valuta's. Dit zijn dus euro’s of dollars. Daarom kan het handig zijn om de beste bitcoin brokers te bekijken. 

Hoewel het verkopen via een beurs betrouwbaar en veilig is, kan het zijn dat je transactiekosten moet maken om de verkoop door te voeren. De tweede optie is via een speciale broker. Deze platformen verbinden kopers en verkopers met elkaar, zonder dat het nodig is om met tussen partijen aan de haal te gaan. Net als bij beurzen brengen makelaars kosten wel wat kosten in rekening, maar deze zijn vaak lager dan bij de beurs.
 

Hopelijk heb je door middel van dit artikel een beter beeld gekregen wat je kunt doen met Bitcoin en wat voor opties er voor je open liggen. Je kunt dus Bitcoin echt voor talloze dingen gebruiken, dit maakt het zo’n bijzondere munt om ook te gebruiken voor je aankoop.  Het zal nog wel even duren voordat meer winkels Bitcoin accepteren, maar vooralsnog ziet het er goed uit voor Bitcoin. Door de prima rendementen is het echt een goede investering om te maken. Je moet alleen wel om kunnen gaan met het feit dat de koersen nog wel eens sterk kunnen schommelen. Indien je belegt moet je er dus opletten dat je niet meer investeert dan je bereid bent om te verliezen.

Een groeiend aantal bedrijven accepteert betalingen met bitcoin.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

BIKINI READY
BIKINI READY
Kapellen Bruist

Last van haaruitval?
Last van haaruitval?
Kapellen BruistLichaamstypes
Lichaamstypes
Kapellen Bruist

Reset
Reset
Kapellen Bruist

MINDSET
MINDSET
Kapellen Bruist

Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Kapellen Bruist


Koken met Kachelservice
Koken met Kachelservice
Kapellen Bruist

Fitness onder begeleiding
Fitness onder begeleiding
Kapellen BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).