Adverteren werkt!

bruisende zaken

Trainingen over Trauma Center  Trauma-Sensitive Yoga (TCTSY)

Trainingen over Trauma Center Trauma-Sensitive Yoga (TCTSY)

01-04-2021

Deze trainingen zijn bedoeld om de aanwezigen kennis te laten maken met de kernconcepten en toepassingen van Trauma Center Trauma-Sensitive Yoga (TCTSY). De trainingen hebben als doel om yogadocenten te inspireren hun lessen meer trauma-informed te maken en om mensen die werken in de geestelijke gezondheidszorg e.g. counsellors te helpen het lichaam bij de behandeling te betrekken. Bijvoorbeeld bij mensen met PTSS, vroegkinderlijk trauma en complexe trauma’s. De trainingen worden geleid door Trauma Sensitive Yoga Nederland training-faculty.

17, 18, 19 April 2021

Aan het eind van deze training hebben de deelnemers: • kennis van de meest recente trauma theorie en neurofysiologie; • kennis van de theoretische onderbouwing en methodologie van het TCTSY-model; • inzicht in de onderzoeksbasis en empirische basis van TCTSY; • inzicht in de toepassing van TCTSY- principes in de eigen praktijk; • je ontvangt een ‘letter of completion’ na het volgen van de training.

Deze Trauma-Sensitive Yoga trainingen zijn uitsluitend bedoeld voor professionele ontwikkeling en erkend bij het ‘Center for Trauma and Embodiment’ in Boston MA.

Testimonials “De combinatie van yoga en psychologie in het verwerken van trauma is een bijzondere en effectieve aanpak. Esther weet deze twee werelden mooi te combineren.”

“Nogmaals veel dank, wat een mooie training. Erg waardevol voor mij persoonlijk, als yogadocent en als Sociaal Psychiatrische Verpleegkunde”. Deelnemer ONLINE training 2020

+31 (0)6 11 48 50 57 info@traumasensitiveyoganederland.com www.traumasensitiveyoganederland.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Lichaamstypes
Lichaamstypes
Kapellen Bruist

Reset
Reset
Kapellen Bruist

MINDSET
MINDSET
Kapellen Bruist

Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Kapellen Bruist


Koken met Kachelservice
Koken met Kachelservice
Kapellen Bruist

Fitness onder begeleiding
Fitness onder begeleiding
Kapellen Bruist


Aandacht voor jouw voeten
Aandacht voor jouw voeten
Kapellen Bruist


Welkom bij Vieux Depot
Welkom bij Vieux Depot
Kapellen Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).