Adverteren werkt!

bruisende zaken

De kracht van perfectie

De kracht van perfectie

01-05-2021

Colebrants is een jong bedrijf te Wuustwezel gespecialiseerd in schrijnwerk en interieur, kleine dakwerken en de algemene renovatie van uw huis. De zaak is gestart in april 2018 door Jitse Colebrants, maar de weg ernaartoe startte al een jaar eerder, op 1 oktober 2017. “Toen startte ik in bijberoep door mijn passie voor schrijnwerk. Al snel kreeg ik het werk niet meer rond en begon ik mijn eigen zaak. Bij elke job die ik doe is de afwerking het grootste aandachtspunt, daarom ook de slogan ‘De kracht van perfectie’.”

Als schrijn- en algemene renovatiewerker zijn we actief in Antwerpen en omgeving. U kunt bij ons terecht voor al uw schrijnwerk en interieur, kleine dakwerken en de totaalrenovatie van uw huis.

Wij, bij Colebrants, gebruiken alleen maar kwaliteits-materialen. Dit wil zeggen dat wij zeer goede garantie kunnen geven en u altijd het beste eindresultaat krijgt. Alle werken worden eerst tot in detail besproken, zodat er geen misverstanden ontstaan. Wij streven naar perfectie en hebben oog voor detail. Bij Colebrants wordt uw droom ook onze droom en deze helpen wij dan uiteraard ook graag te realiseren.

Op onze website vindt u enkele voorbeelden onze realisaties.

Wilt u graag meer informatie over de diensten die wij aanbieden? Ga dan zeker naar onze website www.colebrants.be of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.

+32 (0)475962859 | info@colebrants.be www.colebrants.be | colebrants

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Last van haaruitval?
Last van haaruitval?
Kapellen BruistLichaamstypes
Lichaamstypes
Kapellen Bruist

Reset
Reset
Kapellen Bruist

MINDSET
MINDSET
Kapellen Bruist

Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Kapellen Bruist


Koken met Kachelservice
Koken met Kachelservice
Kapellen Bruist

Fitness onder begeleiding
Fitness onder begeleiding
Kapellen Bruist


Aandacht voor jouw voeten
Aandacht voor jouw voeten
Kapellen Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).