bruisende zaken

Heerlijk Italiaans genieten!

Heerlijk Italiaans genieten!

01-07-2021

La Tuscia, een regio gelegen in het centrum van Italië tussen Toscane en Umbrië, heeft schatten aan cultuur, werelderfgoed en natuurschoon. Een belangrijke eigenschap van dit territorium is de aanwezigheid van een reeks vulkanische meren.

En het is juist die ondergrond die de smaak van al de typische producten met een uiterst specifieke minerale toets typeert. Waaronder ook de wijnen. Een groot deel van de wijnen die daar worden geboren, worden u voorgesteld door Stefano Scoponi.

“Ik heb daar de belangrijkste jaren van mijn jeugd doorgemaakt, tussen de vele wijngaarden en de lokale producten die La Tuscia rijk is.” “Een groot aantal plaatselijke wijnboeren zijn kennissen van mij en zodoende heb ik zeer goede contacten om elk jaar precies te weten te komen, op een jaarlijks georganiseerde degustatie, welke weer de pareltjes zijn om aan mijn gast-wijnliefhebbers voor te stellen en te laten proeven. Want dat is juist waar ik met La Tuscia de grootste aandacht aan besteed. Gedurende het jaar vind je me op onze plaatselijke markten van Kalmthout en het boerenmarktje in Kapellen waar ik je laat proeven van mijn wijnen.” “Bovendien organiseer ik ook degustaties in mijn degustatie cantina in Kalmthout en ook in openlucht op uw evenement of feest en als extra Italiaanse sfeermaker kan dit ook met onze wijncamper.” “Ontdek onze formules voor zulke degustaties op onze website of stel er in samenspraak met mij een op en laat mij uw avond of feestmaaltijd aankleden in een lekker Italiaans tintje.

Tijdens de interactieve degustatie worden onze heerlijke wijnen voorgesteld met een infosheet en maken we kennis met de geuren en de smaken. De altijd verrassende weetjes en anekdotes weten deze degustaties altijd tot een heerlijke en gezellige ervaring te maken.”

Mijn naam is Stefano Scoponi en ik ben de zaakvoerder van La Tuscia. Ik ben zelf opgegroeid in Montefiascone in het hartje van La Tuscia. Ik ben dus grootgebracht tussen de vele wijngaarden en de verrukkelijke lokale producten die La Tuscia rijk is. Deze liefde deel ik graag met u!

Ontdek deze heerlijke wijnen op LATUSCIA.BE

De cantina is open op afspraak: Dorpsstraat 22a 2920 Kalmthout +32 (0)478 20 68 5 0 stefano@latuscia.be latuscia.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS



De kracht van perfectie
De kracht van perfectie
Kapellen Bruist


Brugge (België)
Brugge (België)
Kapellen Bruist


Cherry Blossom (Japan)
Cherry Blossom (Japan)
Kapellen Bruist


Keukenhof (Nederland)
Keukenhof (Nederland)
Kapellen Bruist

CHEERS
CHEERS
Kapellen Bruist

DE CHALET
DE CHALET
Kapellen Bruist

Brasserie De Kar
Brasserie De Kar
Kapellen Bruist

Step 2
Step 2
Kapellen Bruist

Chocolatier Ashley
Chocolatier Ashley
Kapellen Bruist

VERLI’S
VERLI’S
Kapellen Bruist



EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11013 - Cosmedical Skin Clinic