Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Wat doet Care Lumi Coat ?

Wat doet Care Lumi Coat ?

01-09-2022

De producten van Lumi Coat zijn geschikt voor alle haartypen, maar de Shine Spray het meest voor fijn tot medium haar en de Supreme Cream is het meest geschikt voor normaal tot dik, ruw krullend haar.

Waarom werkt de Shine Spray?

Deze nieuwe formule zorgt voor een gewichtsloze verzorging en een prachtige glans. Het creëert een beschermende laag om het haar. Zo wordt uw haar beschermd tegen verdere beschadiging.

Hoe de Shine Spray te gebruiken?

Spray de Lumi Coat op gewassen, vochtig haar. Activeer de formule met behulp van een warmte tool. Style het haar zoals gewenst. Het resultaat? Glad, zijdezacht haar met een schitterende glans die minstens drie wasbeurten blijft.

Waarom werkt de Supreme Cream?

De Supreme Cream maakt het haar gezonder. De crème maakt het haar twee keer zo glad en 91% gezonder. Het beschermt het haar tot 230°C dankzij de hitte geactiveerde haar sealer. Het geeft je haar een mooie en natuurlijke glans.

Met vegan formule.

Hoe de Supreme Cream te gebruiken?

Breng de crème aan op vochtig haar vanaf halverwege tot in de punten. Föhn het haar om de Fiber Sealing Technology te activeren. Style je haar zoals gewenst.

Tot ziens bij Sibel Esen

THE ART OF HAIRDESIGN FOR MEN AND WOMEN

Kapelsesteenweg 310, Brasschaat | 03 225 11 13 | VOLG ONS: INSTA: Salon.luxx FB: Salon luxx

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur