column

Voetverzorging is altijd belangrijk!

Voetverzorging is altijd belangrijk!

01-01-2023

Sinds 2016 zijn we te vinden in het centrum van Hoevenen. Wat begon met enkel pedicure en manicure is Beauty Nails Steffie gegroeid tot een volledig schoonheidssalon. Nu doen we manicure, pedicure/gespecialiseerde voetverzorging, gel, gellak, wimperlifting, verven van wimpers en of wenkbrauwen, wax en gelaatsverzorging.

Al de Footlogix-producten zijn te verkrijgen bij ons in het salon. Bij aankoop van 2 producten krijgt u in de maand januari 10% korting als u bruist vermeldt.

Het is altijd belangrijk om je voeten goed te verzorgen. Dit doe je niet alleen door naar de pedicure te gaan maar zelfs thuis kan je je voeten goed verzorgen. Dit door één van onze Footlogix-producten te gebruiken. Sinds een vijftal jaar werken wij met deze producten omdat ze echt doen wat ze moeten doen. Zij gaan dieper in de huid waardoor je snel een goede en gehydrateerde huid krijgt. Iedereen wil zowel in de zomer als in de winter zachte voeten. De meeste van de Footlogix-producten bestaan uit mousse in plaats van crème, waardoor je niet meer een plakkerig of vet gevoel hebt aan je huid en kan je meteen je kousen weer aandoen.

Of rondlopen op je blote voeten zonder dat je uitglijdt etc.

Al onze producten zijn ideaal voor diabetespatiënten.

Footlogix cracked heel (donker blauw) € 22,00 Hydrateert en herstelt de bijzonder ruwe, diep gespleten, gebarsten huid met zware eeltvorming. Bevat teunisbloemolie om de huidstructuur te verbeteren en ureum om te hydrateren en vocht vast te houden in de huid. Je mag deze ook alleen maar aanbrengen op de gebarsten huid en niet over de gehele voet. Footlogix very dry skin € 20,00 Hydrateert en herstelt de zeer droge huid. De mousse bevat ureum om de droge huid te hydrateren. DD cream mouse € 20,00 Heeft een tweevoudige werking. Deze super hydraterende, unieke mousse met ureum is zowel anti-aging als verjongend. Het wordt onmiddellijk opgenomen en houdt vocht vast in de huid. Bevat spirulina met antimicrobiële eigenschappen die huidirritaties verlichten. Deze rijke mousse revitaliseert, hydrateert en verzacht de huid. Geschikt voor de droge en gevoelige huid, maar ook voor andere huidtypes. Geweldig product voor nachtverzorging.

Frans Oomsplein 1, 2940 Hoevenen +32 479 19 62 82 beauty.nails.steffie1@gmail.com Beauty-nails-steffie

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSDe kracht van perfectie
De kracht van perfectie
Kapellen Bruist


Brugge (België)
Brugge (België)
Kapellen Bruist


Cherry Blossom (Japan)
Cherry Blossom (Japan)
Kapellen Bruist


Keukenhof (Nederland)
Keukenhof (Nederland)
Kapellen Bruist

CHEERS
CHEERS
Kapellen Bruist

DE CHALET
DE CHALET
Kapellen Bruist

Brasserie De Kar
Brasserie De Kar
Kapellen Bruist

Step 2
Step 2
Kapellen Bruist

Chocolatier Ashley
Chocolatier Ashley
Kapellen Bruist

VERLI’S
VERLI’S
Kapellen BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11013 - Cosmedical Skin Clinic