bruisende zaken

Vrijgezel Miranda stelt zich voor

Vrijgezel Miranda stelt zich voor

01-02-2023

Iedereen is op zoek naar de liefde. Vandaar dat we in deze rubriek graag aandacht besteden aan onze Bruisende Vrijgezellen. In februari hebben we speciale aandacht voor de 43-jarige Miranda, samen met haar dochter en kat woonachtig in Vlaardingen. Ze wil graag een lieve man om haar leven compleet te maken.

Miranda zoekt een leuke man!

Als alleenstaande moeder van een bijna zesjarige dochter heeft Miranda haar zaakjes prima voor elkaar. Na jaren in de reisbranche en later als receptioniste te hebben gewerkt, heeft ze een carrièreswitch gemaakt. Ze heeft een éénjarig werk-en-leertraject in de kinderopvang gevolgd en ze is bezig met haar persoonlijke ontwikkeling: ze volgt webinars en heeft een loopbaancoach. “Een nieuwe relatie is al langer een grote wens. Ondanks alle drukte maak ik daar graag tijd voor. Na eerder internetdating te hebben geprobeerd, heb ik besloten om het nu eens over een andere boeg te gooien, wie weet wat het oplevert.”

Miranda is een lieve, sociale en spontane vrouw.

“Anderen zullen mij omschrijven als een gezellige meid. In mijn vrije tijd doe ik graag iets leuks met mijn dochter. Verder beoefen ik aerobics en yoga en ga ik af en toe op pad met vriendinnen, bijvoorbeeld naar de bioscoop, ergens een drankje drinken of naar het strand. Op vakantie gaan is ook helemaal mijn ding, we zijn net naar Brabant en Tenerife geweest. Een avondje bankhangen is echter ook prima.”

Wat voor man zoekt ze?

“Een lieve, ondernemende, open man met wie je goed kunt praten. Een man die bij voorkeur niet rookt en het fijn vindt om soms met mijn dochter en/of met de eventuele eigen kinderen iets te ondernemen. Ook qualitytime voor ons als stel moet hij belangrijk vinden. Ik ben heel gelukkig met mijn leven, maar ik mis de warmte, geborgenheid en de rust van een relatie. Een lief appje van de persoon van wie je houdt, dat maakt wat mij betreft je dag helemaal goed!”

Ben je tussen de 35 en 50 jaar en denk je dat jij de perfecte man bent voor Miranda? Reageer dan vooral!

Inzendingen (vertel vooral alvast iets over jezelf!) inclusief foto kunnen gemaild worden naar mirandah1979@outlook.com.

Wil jij ook in deze rubriek op zoek naar jouw grote liefde? Mail dan naar contact@nederlandbruist.nl en je komt geheel kosteloos in Bruist.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNSDe kracht van perfectie
De kracht van perfectie
Kapellen Bruist


Brugge (België)
Brugge (België)
Kapellen Bruist


Cherry Blossom (Japan)
Cherry Blossom (Japan)
Kapellen Bruist


Keukenhof (Nederland)
Keukenhof (Nederland)
Kapellen Bruist

CHEERS
CHEERS
Kapellen Bruist

DE CHALET
DE CHALET
Kapellen Bruist

Brasserie De Kar
Brasserie De Kar
Kapellen Bruist

Step 2
Step 2
Kapellen Bruist

Chocolatier Ashley
Chocolatier Ashley
Kapellen Bruist

VERLI’S
VERLI’S
Kapellen BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10775 Atelier Clement