BRUISENDE COLUMN

Heeft uw haar nood aan een break na de vakantie?

Heeft uw haar nood aan een break na de vakantie?

01-09-2017

De zomer is een warm seizoen van vakantie en genieten, van nonchalant luieren, lekker in het zonnetje zitten en genieten van een verfrissende duik in het water.

Meer en meer beseffen we echter dat die heerlijke zon,  die aangename temperaturen en het verkoelende water niet altijd even goed zijn voor je haar. HAAR IDEE heeft de oplossing! 


ULTIMATE TREATMENT: 

wonderkuur voor het haar! Een kuur die uw haar herstelt. Die het heelt, verzegelt en beschermt en die wordt afgestemd op uw specifieke haarstructuur! Ultimate Treatment doet het allemaal. L’ANZA ontwikkelde deze professionele, gespecialiseerde kuur speciaal voor in de kapsalons – als ultieme voorbereiding op of afsluiting  van elke behandeling. Dat mag met recht een wonderkuur heten.


Tip: verzorg uw haar ook thuis met producten van L’ANZA. Deze sluiten perfect aan op de Ultimate Treatment. Zo zet u de professionele behandeling in de salon thuis voort – voor het best mogelijke herstel van uw haar.


Openingsuren 

Dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00u tot 18.00u

Donderdag van 9.00u tot 20.00u

Zaterdag van 8.00u tot 16.00uEssenhoutstraat 262, Kapellen

03/665.28.01 

Facebook: HaarIdeeKapellen


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Kapellen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).