Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Hydrafacial is  voor iedereen!

Hydrafacial is voor iedereen!

01-03-2023

Een persoonlijke aanpak én resultaat staan bij ons centraal

Het bekroonde Hydrafacial-systeem gebruikt een gepatenteerde technologie. Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van een gezondheidscocktail voor de huid. Het is een pijnloze, snelle verzorging met direct resultaat. Zodat jij meteen weer de deur uit kunt met een prachtige glow.

Ervaar Hydrafacial Voor welke huidtypes gebruik je Hydrafacial? Wij hebben geen type! Hydrafacial richt zich op alle huidproblemen.
• fijne lijntjes + rimpels
• elasticiteit + stevigheid
• egale teint + jeugdigheid
• huidtextuur
• bruine vlekken
• vette huid talg
• grote poriën Met een HydraFacial werken we naar een gezonde huid toe.

Wil je een andere behandeling? Kijk dan op onze website of maak een vrijblijvend afspraak inclusief een huidscan.

Mijn naam is Mariam Abrahamian en ik ben de eigenaresse van Cosmedical Skin Clinic. Een schoonheidsspecialiste voor vrouwen die gespecialiseerd is in huidverbetering.

Omdat anti-aging en huidverbetering mij erg interesseerden ben ik van een klassieke schoonheidssalon omgeschoold tot een huidverbetering clinic.

Dermaplanning behandeling volledig gratis bij een HydraFacial los of pakket (5+1 gratis). Of -10% bij een losse Hydrafacial behandeling. Met actiecode MAART2023

Antwerpsesteenweg 3/1, Kapellen info@cosmedicalskinclinic.be / 0485536707 / cosmedicalskinclinic.be / www.cosmedicalskinclinic.be /

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08285 - Dream PC