BRUISENDE COLUMN

Coiffure Christiaens: dé kapsalon voor u!

Coiffure Christiaens: dé kapsalon voor u!

01-10-2017

Zoek je een kapsalon dat tot in de puntjes aan je wensen wil voldoen?

Dan ben je bij Coiffure Christiaens aan het juiste adres. Met hun persoonlijke aanpak en het gebruik van de beste producten zorgen zij ervoor dat uw haar eruit ziet als nooit tevoren.


Persoonlijke aanpak

Al vier generaties op rij zorgt Coiffure Christiaens voor een lach en een frisse snit bij hun klanten. “Wij vinden het heel belangrijk dat klanten zich goed voelen bij ons en er een leuke ervaring op na houden,” zegt Andrea Christiaens. “Daarom dat we telkens beginnen met goed te luisteren naar wat elke klant wilt om dan een persoonlijke diagnose of gepersonaliseerd verzorgingsprogramma voor te stellen.” 


Kérastase Instituut

Niet enkel om je haar te laten knippen, kan je terecht bij Coiffure Christiaens. Als instituut van Kérastase zorgen zij ook voor unieke schoonheidsrituelen waarbij al uw zintuigen geprikkeld worden. Zo zorgen een massage van de hoofdhuid en de producten van Kérastase ervoor dat je het kapsalon helemaal relaxed verlaat. Voor andere behandelingen, zoals het kleuren van het haar, gebruiken zij producten van l’Oréal Professionnel. 


Een groter pand

“In het voorjaar verhuizen we naar een ander en groter pand aan het Douaneplein in Putte-Stabroek,” zegt Andrea Christiaens. “Vaste klanten hoeven echter niet te vrezen, want het nieuwe pand bevindt zich vlakbij het huidige. Doordat het nieuwe pand drie keer groter zal zijn, kunnen we onze klanten zich nog meer thuis doen voelen. Zo komen er bijvoorbeeld elektrische massagestoelen in de ruimte waar we het haar van onze klanten wassen. Klanten kunnen dan zelf kiezen of ze de massagestoel als dusdanig gebruiken.”


Wil je graag een afspraak maken bij Coiffure Christiaens?  

Bel hen op het nummer 03 664 45 88. 


Ertbrandstraat 224 | 2950 Kapellen | 03-664.45.88 | valeriefierens@hotmail.com


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Kapellen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).