BRUISENDE COLUMN

Geef uw interieur een grandioze lift

Geef uw interieur een grandioze lift

01-10-2017

Achter Mattheeussen Vloeren schuilt zoveel meer dan de naam op het eerste gezicht doet vermoeden.

Deze specialist in vloer- en wandtegels verzorgt elk interieurproject van A tot Z, van aangename kennismaking tot zalig genieten in stijl.


Dertien jaar al houden Barbara en Peter Wessel de reputatie van Mattheeussen Vloeren hoog. Meer zelfs, de speciaalzaak groeide uit van leverancier en plaatser tot realisator van totaalconcepten. De ruim dertig jaar ervaring van Peter Wessel als projectleider voor multinationals wordt gretig ingezet om voor particulieren uit Brasschaat en brede regio een stijlvolle en aangename woonomgeving te creëren. Of dat nu in uw woonkamer, badkamer, keuken, hal, veranda of terras is, 

de mogelijkheden zijn grandioos.


Franse eik

Eén blik op de showroom in de Gasthuisstraat in Brecht verklapt het al. Geen wanden met rekken vol tegels, maar een huiselijk interieur met concrete toepassingen uitgewerkt door Europees gerenommeerde topmerken  zoals meer het Spaanse Porcelana-Venis of het Italiaanse Emil Ceramica. Zeker te ontdekken zijn de Franse eiken vloeren die prachtig met tegels in keramiek te combineren zijn en alleen op maat van de klant worden geproduceerd. Zo krijgt u steevast een unieke vloer in huis.


Hoogstaand

Net als het vakmanschap waarvoor Mattheeussen Vloeren 

al jaren bekend staat. Een team van deskundige plaatsers en vloerders wordt versterkt met de knowhow van lokale vaklui. Werken met materialen van hoogstaande kwaliteit vereist immers meesterschap. En dat begint al bij het eerste contact. Bij een kopje koffie wordt u uitvoerig geadviseerd over de allernieuwste trends en materialen. Barbara en Peter trekken graag tijd uit voor hun klanten, want zo'n lange­termijn investering verdient alleen maar een uitgebreid en warm onthaal.


Mooie condities

Met de schitterende materialen vakkundig geplaatst door Mattheeussen Vloeren geeft u uw nieuwe interieur met een gerust gemoed in handen van een professional. Het enige dat u hoeft te doen, is genieten van het magnifieke resultaat. Die pracht en praal vindt u tijdens de maand maart ook tegen mooie Batibouwcondities. Kom het zelf beleven en laat u inspireren in de gezellige showroom in Brecht.


Gasthuisstraat 14 B-2960 Brecht  |  03 313 09 69  |  info@mattheeussen.be  |  www.mattheeussen.be


Openingstijden

Maandag: op afspraak

Dinsdag t/m donderdag: 13:00 uur tot 18:00 uur

Vrijdag: 10:00 uur tot 18:00 uur

Zaterdag: 10:00 uur tot 16:00 uur

Elke laatste zondag van de maand: 10:00 tot 16:00 uur

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Kapellen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).