Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Iedereen heeft een coach nodig om van zijn leven het mooiste leven te maken!

Iedereen heeft een coach nodig om van zijn leven het mooiste leven te maken!

01-07-2023

Hey, ik ben Gita. Ik werk met jongeren en volwassenen die zich onzeker voelen, zichzelf niet durven te zijn of angsten hebben. Samen gaan we aan de slag om de oorzaak te vinden van al die gevoelens. Ik ga je helpen om bewust te worden van al die negatieve gedachten en om deze om te zetten naar een positieve mindset.

Ik geef je tools en inzichten om anders in het leven te staan. Het resultaat is dat je meer zelfvertrouwen ervaart, jezelf accepteert precies zoals je bent, jezelf volledig durft te zijn en positiever in het leven staat.

Waarom doe ik wat ik doe? Omdat ik hooggevoelig ben, kan ik goed aanvoelen wat er speelt. Ik oordeel daarbij niet en accepteer en waardeer je precies zoals je bent. Je komt tot nieuwe

Philippe Spethstraat 86, 2950 Kapellen 0479/683248 reachingout.be@gmail.com www.reachingout.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11092 Cafe de Sandy