Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Nieuw in het gamma KERATIN HEALING OIL

Nieuw in het gamma KERATIN HEALING OIL

01-07-2023

Bond Smoothing Styler herstelt beschadigingen van binnenuit voor gladder, sterker en pluisvrij haar.

Bonding building actives – Bouwen gebroken bindingen weer op en bieden een voedende herstellende werking. Cactusplant – Geeft het haar thermische bescherming. Keratin Healing System – Vult essentiële keratine proteïnen aan om het haar te herstellen en de haarstructuur van binnenuit te versterken. Voor extra kracht en elasticiteit.

Phyto IV Complex – Vier unieke, uit de natuur gewonnen, plantaardige oliën (van Abessijnse bloem, koffiezaad, acaciabes en babassunoot) leveren een ongelofelijke glans en herstellen essentiële vetzuren in het haar.

Essenhoutstraat 262, Kapellen 03///665.28.01 " target="_blank">665.28.01 Facebook: HaarIdeeKapellen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08285 - Dream PC