Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Juna Beauty

Juna Beauty

01-08-2023

Schoonheidssalon waar jij heerlijk kunt wegdromen en genieten van jouw me-time terwijl we werken aan huidverbetering. Onze huid heeft tijdens de zomermaanden andere behoeften dan in de winter. Ga je op vakantie of kom je net terug, dan is het ideaal om nu een gelaatsverzorging in te plannen zodat we je huid voldoende kunnen hydrateren. Maak kennis met onze gloednieuwe behandeling: HYDRA GLOW

Volg ons ook op Instagram en Facebook voor leuke acties of bezoek onze website www.juna-beauty.be voor meer info.

Een verfrissende gezichtsbehandeling (geschikt voor elk huidtype) die zorgt een gezonde glow, hydratatie en vitaliteit. Dankzij de unieke combinatie van melkzuur (huidvernieuwing), een hoge concentratie hyaluronzuur (diepgaande hydratatie) en het bioactieve Cactusvijg-extract, biedt deze facial een direct hydraterende werking met frisse uitstraling.

Kies jij liever voor een gelaatsverzorging op maat voor de gevoelige huid of pak je liever de fijne lijntjes aan, ook dan ben je aan het juiste adres bij Juna Beauty.

Hopelijk kunnen we elkaar snel ontmoeten.

Liefs, Nathalie

Sparrenlaan 5, 2950 Kapellen 0472 545 464 nathalie@juna-beauty.be | www.juna-beauty.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10775 Atelier Clement