Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Snel en zorgeloos  verhuizen?

Snel en zorgeloos verhuizen?

01-09-2023

Verhuizingen Meys zag 75 jaar geleden het levenslicht. Inmiddels staat alweer de derde generatie aan het roer in de persoon van broers Erik en Patrick Meys, die het vak met de paplepel ingegoten kregen. “Na al die tijd hebben we nog steeds plezier in datgene wat we doen. We doen ons best om onze klanten tijdens de verhuizing zo veel mogelijk te ontzorgen.”

VERHUIZEN OF OPSLAAN Persoonlijke service staat ALTIJD voorop!

Beide broers vullen elkaar qua capaciteit perfect aan; Erik is sterk in het administratieve gedeelte, terwijl Patrick de praktische kant voor zijn rekening neemt. “Omdat het bedrijf, gestart door onze grootouders, al zo lang bestaat, weten we als geen ander wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken. Die ervaring benutten we graag om alles tot in de puntjes te regelen, voor zowel bedrijven als particulieren.”

Persoonlijk en vertrouwd

“We gaan altijd eerst ter plekke kijken om de situatie goed te beoordelen. We nemen de tijd om door het huis te lopen en je wensen te bespreken, waarna we een duidelijke offerte opstellen.” Verhuizingen Meys draagt desgewenst niet alleen zorg voor het vervoer van je spullen. “We kunnen in principe alles uit handen nemen. Denk aan het demonteren en monteren van je meubels, het in- en uitpakken van je spullen, het aansluiten van lampen en televisie in je nieuwe woning en het afvoeren van afval.”

Bijna alles is mogelijk

Ook het verhuizen van speciale goederen als piano’s en biljarttafels is geen enkel probleem. Meubelbewaring behoort bij Verhuizingen Meys eveneens tot de mogelijkheden. “Als je wacht op de oplevering van je nieuwe woning is het bijvoorbeeld fijn om je meubels tijdelijk op te slaan. We denken sowieso actief met je mee. Hoe lastig een situatie ook lijkt, met wat creativiteit vinden we er wel een oplossing voor!” “De redenen om een selfstorage ruimte in gebruik te nemen, zijn heel verschillend. Sommige mensen hebben opslag nodig voor seizoensgebonden spullen als ski’s en surfplanken, anderen zoeken een plek voor meubels waar ze geen afstand van kunnen doen. Het is gewoon prettig om een extra schuur of kelder tot je beschikking te hebben. We hebben ook klanten die hier hun pakketten laten bezorgen. Die halen ze dan op een later moment op. Het is tevens mogelijk om pakketten vanaf je unit te laten vertrekken. Wij zorgen ervoor dat de koeriersdienst deze in ontvangst kan nemen.”

Groot en klein

De units zijn beschikbaar in verschillende formaten; van 1 tot 200 m2. Uiteraard zijn ze schoon en goed beveiligd middels een toegangs-controlesysteem en camerabeveiliging. Je kunt er 7 dagen per week, van 6.00 tot 23.00 uur, terecht. “Van tevoren kun je een kijkje komen nemen bij de units. In overleg kijken we wat je nodig hebt. Blijkt een grotere unit uiteindelijk toch meer geschikt te zijn, dan regelen we dat gewoon. We geven ook advies hoe je je spullen het beste kunt stapelen, zodat je de beschikbare ruimte optimaal benut.”

Persoonlijke service

Het moge duidelijk zijn: persoonlijke service staat bij Topstorage voorop. “We kennen dan ook bijna al onze klanten bij naam. Heb je geen tijd of zin om zelf je spullen vanuit je unit naar huis te vervoeren? Omdat we ook een verhuisbedrijf hebben, is ook dat zo gepiept!”

Ruimte nodig? Wij hebben DE plaats! Bij de werkzaamheden voor hun bedrijf Verhuizingen Meys merkten de broers Erik en Patrick Meys dat er een grote behoefte was aan opslagruimte. Ze grepen hun kans en richtten Topstorage op. Anno 2020 hebben zij de beschikking over maar liefst 9.000 m2 aan selfstorage ruimtes die bedrijven en particulieren voor korte of langere tijd kunnen huren.

We denken actief met je mee OOK MET OPSLAG

Verhuizingen Meys | Lage kaart 460 - 2930 , Brasschaat | 03 653 22 11 | info@meys.be | www.meys.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur