Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Uw vastgoedexpert op Ibiza

Uw vastgoedexpert op Ibiza

01-09-2023

Een grondige kennis van het eiland, een duidelijke internationale visie en dertig jaar ervaring maken van KENSINGTON Ibiza een betrouwbaar makelaars-kantoor, zowel voor verkopers als voor kopers.

Ons team staat voor je klaar!

FENJA KLINGER Sales Advisor

Fenja werd geboren in Duitsland. Ze maakt al meer dan Vijf jaar onderdeel uit van het KENSINGTON Ibiza team. Fenja werkte eerst als student en nu, na het behalen van een universitair diploma in bedrijfskunde en rechten, als handelsvertegenwoordiger. Fenja spreekt vloeiend Duits, Engels en Spaans.

Joe Neira Sales Advisor

Joe heeft vele jaren ervaring in de vastgoedsector en werkte als conciërge voor klanten en beroemdheden op het eiland. Onder de indruk van de prachtige natuur van het eiland besloot hij in 2018 het hele jaar door op Ibiza te gaan wonen. Joe is een native speaker van Spaans en Engels.

Verónica Valdivieso Insurances & Sales Advisor

Verónica is een Venezolaanse ingenieur die in verschillende landen heeft gewoond. Ze is geboren in Caracas, maar heeft de laatste veertien jaar gewerkt in verschillende industriën. In Singapore vond ze haar passie voor de vastgoedsector. Veronica spreekt Spaans, Engels en een beetje Portugees.

MAGDALENA PIRKLBAUER Assistance & Sales

Daphné is een Franse studente. Ze maakt deel uit van het marketing team. Ze kwam naar Ibiza om te leren van een van de beste professionals in de vastgoedmarkt. Dankzij meerdere banen in het buitenland heeft ze veel ervaring met internationale klanten. Ze spreekt Frans en Engels, maar kijkt er ook naar uit om haar Spaans te verbeteren.

DAPHNÉ LEROUEILLE Marketing Trainee

Susie woont sinds april 2019 permanent op het zonnige eiland. Ze houdt van zon, zee en strand. Ze komt al sinds ze klein was met haar familie op het eiland. Ze houdt van de Ibiza flair en de mensen. Susie is geboren in de buurt van München in Duitsland en spreekt Duits, Engels en Spaans.

Susanne Achatz Rentals & Housekeeping

Nederlandse, is de franchisenemer en is in 1992 op het eiland aangekomen. De expatriate is trots op haar uitzonderlijke internationale team, dat maar liefst negen talen beheerst: Spaans, Engels, Duits, Nederlands, Italiaans, Frans, Zweeds, Grieks en Pools. Zij kennen de nationale wetgeving en die van vele andere landen tot in de details en omdat zij in verschillende delen van de wereld hebben gewoond, kennen zij de voorkeuren van hun belangrijkste kopers.

NOELLE POLITIEK

Wij helpen u graag!

Ibiza Finest Real Estate S L. · Franchisee of KENSINGTON Finest PropertIes International AG c/Joan Tur Tur 9b, bajos Edificio Punta d’ en Mayol 07840 Santa Eulalia · Ibiza · Spain noelle.politiek@kensington-international.com 0034 971 863 943 /// 0034 660 301 454 www.kensington-international.com www.kensington-ibiza.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08285 - Dream PC