Opvallen? Adverteer in Bruist

column

De weg naar verandering: inspirerende coaching en hypnotherapie op maat

De weg naar verandering: inspirerende coaching en hypnotherapie op maat

01-09-2023

Hey, ik ben Gita. Ik werk met jongeren en volwassenen die zich onzeker voelen, zichzelf niet durven te zijn of angsten hebben. Samen gaan we aan de slag om de oorzaak te vinden van al die gevoelens. Ik ga je helpen om bewust te worden van al die negatieve gedachten en om deze om te zetten naar een positieve mindset. Je kan bij mij terecht voor individuele trajecten en workshops. Ik bied coaching, hypnotherapie, duocoaching en Access Bars sessies aan.

Workshop
- STA IN JE KRACHT! 15/9/23 om 18u en 16/9/23 – 17/9/23 2,5-daagse diepgaande workshop

Deze diepgaande workshop is je kans om je rugzakje te ledigen en sterker en positiever in het leven te staan! We gaan een heel weekend actief leren omgaan met onze emoties en boosheid, onszelf omarmen en liefhebben en leren het verleden te vergeven en los te laten.

Het resultaat hiervan is dat je op zondagavond meer zelfvertrouwen ervaart, jezelf meer accepteert precies zoals je bent, positiever in het leven staat, met het verleden achter je gelaten en een mooie toekomst voor je ziet.

Neem deel aan deze life-changing workshop en ontdek de kracht in jezelf.

Locatie: Oud Pastorie- zaal Zolder Dorpstraat 45 2950 Kapellen

Philippe Spethstraat 86, 2950 Kapellen 0479/683248 reachingout.be@gmail.com www.reachingout.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur