bruisende zaken

Ontdek het land van prinsen en prinsessen

Ontdek het land van prinsen en prinsessen

01-04-2024

Sommige gebeurtenissen in je leven doen je nadenken over de toekomst, over waar je echt gelukkig van wordt. Zo ook bij Inge. Gelukkig wist ze al snel het antwoord op die vraag, mede geïnspireerd door haar vier kleinkinderen in de leeftijd van negen maanden tot vier jaar. Inge besloot een webshop in kinderkleding te lanceren. Driekwart jaar later ging ze nog een stap verder door een winkel te openen in het centrum van Kapellen. Daarmee werd een langgekoesterde droom werkelijkheid.

“De winkelruimte is helemaal opgeknapt”, vertelt Inge enthousiast. “Een nieuwe houten vloer en alles is opnieuw geschilderd. Klanten zeggen dat er een gezellige sfeer hangt, en dat is ook de bedoeling. Voor de kinderen is een speelhoek gecreëerd waar ze zich lekker kunnen vermaken terwijl hun mama en/of papa even rondsnuffelt. Een snoepje en een ballon mogen ook niet ontbreken. De etalage is steeds ingericht in een ander thema, kinderen blijven vaak met grote ogen staan om het eens goed te bekijken.” De naam van de winkel, Het land van prinsen en prinsessen, is dan ook zeer treffend gekozen.

Kids van 0 tot 12 jaar

De collectie omvat kleding voor kinderen van 0 tot 12 jaar, o.a. van de Deense merken Hust & Claire (“speels en romantisch”) en The New (“lekker stoer”), en de Nederlandse merken Blue Rebel en Looxs. “Wat mij betreft moet het vooral niet te braaf zijn. Ik vind het ook leuk als kinderen dezelfde kledingstijl kunnen dragen als hun ouders. In zijn algemeenheid streef ik naar een collectie met kwaliteitskleding tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zoek ik altijd naar bijzondere items, net even anders dan anders.”

Nieuw: ook schoenen

Sinds kort verkoopt Het Land Van Prinsen en Prinsessen ook schoenen (tot maat 32), oa van Shoes Me, Pinoccio, Naturino en Falcotto. Bij zowel schoenen als kleding geeft Inge desgewenst een persoonlijk advies. “Ik vind het heerlijk om te laten zien hoe je alles met elkaar kunt combineren. Ik maak mijn klanten graag blij, en dat maakt mij ook weer blij!

‘Ik zoek altijd naar bijzondere items’

Dorpsstraat 41, Kapellen | 0497-064359 | info@hetlandvanprinsenenprinsessen.be | www.hetlandvanprinsenenprinsessen.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS



De kracht van perfectie
De kracht van perfectie
Kapellen Bruist


Brugge (België)
Brugge (België)
Kapellen Bruist


Cherry Blossom (Japan)
Cherry Blossom (Japan)
Kapellen Bruist


Keukenhof (Nederland)
Keukenhof (Nederland)
Kapellen Bruist

CHEERS
CHEERS
Kapellen Bruist

DE CHALET
DE CHALET
Kapellen Bruist

Brasserie De Kar
Brasserie De Kar
Kapellen Bruist

Step 2
Step 2
Kapellen Bruist

Chocolatier Ashley
Chocolatier Ashley
Kapellen Bruist

VERLI’S
VERLI’S
Kapellen Bruist



EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11075 Reaching Out