BRUISENDE COLUMN

Superieure warmte

Superieure warmte

01-02-2018

Kachelservice is verdeler van het Italiaanse merk Superior,

een onderdeel van de bekende Gruppo Piazzetta dat al in 1960 werd opgericht. 


“Dat we zo enthousiast zijn over dit merk heeft onder meer te maken met het feit dat Superior in sterke mate gericht is op het continu verbeteren van de functionaliteit en veiligheid van hun producten”, vertelt Marco, eigenaar van Kachelservice. “Daarbij streven ze de hoogste kwaliteitsnormen na waarbij het milieu een belangrijke rol speelt. Hun verwarmingssystemen hebben lage emissies en hoge rendementen.” Net als Palazzetti en La Nordica Extraflame - twee van de andere hoofdmerken van de Essense kachelwinkel - biedt dit merk veel verschillende modellen kachels aan, waaronder houttoestellen, maar de focus voor Nederland ligt op de vrijstaande pelletkachels en pellet inbouwkachels. Superior kachels zijn zuinig, praktisch en van hoge kwaliteit waardoor er nagenoeg geen problemen optreden, niet met de installatie en niet na de ingebruikname. De fabriek voert een zeer goede aftersales service wat een extra pluspunt vormt. Bovendien staan een aantal kachels van Superior ook in de ISDE subsidielijst waardoor de prijstelling van de kachels nog aantrekkelijker wordt.

Onderhoud
Goed onderhoud van uw pelletkachel is natuurlijk een belangrijk gegeven. Uw kachel regelmatig reinigen en een groot jaarlijks onderhoud zorgen ervoor dat de levensduur van uw kachel aanzienlijk wordt verlengd. Verkoper Christophe vult aan: “Het spreekt voor zich dat wij ook die service bieden, juist vanwege het belang van goed onderhoud. Wij installeren op wens van de klant hun aankoop en voeren op verzoek van de klant een jaar nadien een grote servicebeurt uit. Dat doen we overigens voor alle merken kachels die wij bieden en zelfs aan kachelmerken die wij niet in het gamma hebben.

”Kom vrijblijvend langs en beleef de Superior-warmte! De koffie staat voor u klaar.

Kachelservice
Kalmthoutsesteenweg 290B-2910 Essen (Wildert) 0165 788 120 info@kachelservice.nl
6 op 7 geopend

Delen


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/nederlandbruist.tili.nl/http/index.php on line 1254

MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).