BRUISENDE COLUMN

Hét Bodystyling-motto?

Hét Bodystyling-motto?

01-02-2018

Niet om ter snelst, wel zo efficiënt en gezond mogelijk

We bieden niet de 

snelste afslankmethode, wel de beste! Binnen die filosofie ontwikkelden we Heltipro, ons eigen proteïnedieetconcept dat een unieke toevoeging biedt op het BMI-programma. Met ondersteunende voeding en zonder hongergevoel verlies je in tien weken vlot en duurzaam heel wat kilo's.


Op weg naar een gezonder BMI, zonder honger

Wil je op een gezonde manier aan je lichaam werken? Baart je BMI je wat zorgen? Wil je meer bewegen, maar is de start niet gemakkelijk? 


Kom dan eens langs bij Bodystyling Kapellen. Want Bodystyling ontwikkelde het BMI-programma, een bijzonder efficiënt programma met aangepaste oefeningen, voedingsadvies en motivatiecoaching. 

We houden rekening met je basisconditie en mogelijkheden, en bouwen het programma stap voor stap op. Want alleen zo slank je gezond en duurzaam af.


Hoevensebaan 49, Kapellen

03/344.27.21

www.bodystyling.be  kapellen@bodystyling.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).