BRUISENDE COLUMN

De verbeelding van een gevoel

De verbeelding van een gevoel

01-04-2018

Chris Vermeulen creëert werken die vertrekken vanuit emotie.

Indrukken die zich vertalen naar vormen op doek, die een wereld oproepen
en de realiteit verzinnebeelden op een compleet eigen, mysterieuze manier. Een eclectische verzameling van impressies die samen een geheel smeden dat de loutere waarnemingen overstijgt.

Een schilderij brengt leven en karakter in uw woning. Stijl in uw kantoorgebouw. Een unieke persoonlijke toets in elke ruimte. Schilderijen kopen doet u dan ook niet even tussendoor. Het is vaak een zoektocht naar het juiste werk. De juiste toon, die bij uw persoonlijkheid past. Ze verbeelden een gevoel dat meteen uw aandacht trekt. En dat u even doet stilstaan.

“Een schilderij brengt leven en karakter in uw woning”

Aquarel, olieverf, pastel... De techniek past zich aan het concept aan. Niet omgekeerd. Uiteraard draait alles om smaak. Voorkeur in verbeelding. Daarom nodigt deze kunstenaar u van harte uit in haar atelier. Bespreek samen met haar de werken die u aanspreken. Ze zet graag een drankje voor u klaar en neemt de tijd om samen met u door de aanwezige schilderkunst te grasduinen. Zodat ze u kan adviseren over betaalbare schilderijen uit haar inmiddels aanzienlijke oeuvre.

Wilt u uw woning of werkplek verfraaien met unieke – maar betaalbare – schilderijen? Breng dan zeker een bezoekje aan het atelier van kunstschilder Chris Vermeulen in Kapellen (Antwerpen).

Visual arts Chris Vermeulen  |  www.chris-vermeulen.be
Prinses Elisabethlei 17  |  2950 - Kapellen  |  0032-3 666 94 37  |  paintingsvermeulen@gmail.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).