BRUISENDE COLUMN

Welkom bij Vieux Depot

Welkom bij Vieux Depot

01-04-2018

Praat met een inwoner uit Brasschaat en de kans is groot dat hij of zij brasserie Vieux Depot al eens heeft bezocht.

Sinds kort is de zaak in handen van Anja de Buysscher, die als studente voor de eerste keer van het grotere horecawerk mocht proeven en de sector sindsdien niet meer heeft losgelaten. 

Na een omzwerving via Dock’s Café, Restaurant Lux en Exki – waar ze zeven jaar lang als manager werkte en zelfs de dochter van groentenchef Frank Fol zelf mocht opleiden – streek deze ondernemende dame opnieuw neer in haar dorp van herkomst. Wij praatten met haar over de doorstart van de iconische brasserie. 


We bieden eigenlijk een plezante brasseriekeuken aan met enkel verse producten. Omdat we hebben gekozen voor een niet al te uitgebreide kaart, kunnen we die geregeld aanpassen en bijna alle gerechten volledig binnenshuis klaarmaken. De bestsellers, zoals onze varkenswangetjes met Piedboeuf (een Luiks tafelbier), het koninginnenhapje en de à la minute gemaakte steak tartaar, blijven uiteraard altijd op de kaart prijken. We hebben ook een wisselend weekmenu, met verschillende keuzes aan € 14,95.


We hebben heel de zaak gerenoveerd. Het is nog wel de Vieux Depot van vroeger, maar dan in een nieuw jasje gestoken. We hebben de Parijse art decostijl behouden, daarmee zijn we trouw gebleven aan het hele concept. Bij het binnen­komen is er een kleine ruimte waar een dertigtal mensen kunnen zitten, opgetrokken 

in een gezellige stijl. Die noemen we de ‘brasserie’. Achteraan hebben we het restaurant­gedeelte, waar 

42 gasten kunnen plaatsnemen.


Kom gauw eens langs!


Oude baan 11 | 2950 Brasschaat | Tel: 03 8772225 | 

www.vieux-depot.be 


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).