BRUISENDE COLUMN

Fitness onder begeleiding

Fitness onder begeleiding

01-05-2018

In onze praktijk staat de patiënt steeds centraal.

Elke behandeling wordt individueel gegeven en een manuele behandeling wordt steeds gecombineerd met actieve revalidatie en oefentherapie.


Door ons continu bij te scholen staan wij garant voor een kwalitatieve behandeling en kunnen wij mensen adequaat helpen in hun herstel of revalidatie. Ook voor preventie en opbouw van sportspecifieke problematiek kan u bij ons terecht.


De verschillende therapieën die wij u kunnen aanbieden, kan u terugvinden op onze website bij ‘Specialisaties’.


Ons team is volledig geëngageerd om u zo goed mogelijk verder te helpen. Daarom vinden we het ook zeer belangrijk dat er een goede en heldere communicatie is tussen kinesist en patiënt.


Ertbrandstraat 235, Putte-Kapellen  |  + 32 (0)3 313 50 72  |  info@corpusfit.be  | www.corpusfit.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).