BRUISENDE COLUMN

Koken met Kachelservice

Koken met Kachelservice

01-05-2018

Kachelservice levert hout- en pelletkachels, maar ook kookfornuizen op hout of pellets, HAUSSLER pelletgrills en OFYR kooktoestellen op hout en/of kolen.

Samenzijn rond een knisperend vuur om warmte, voedsel, vriendschap of het familiegevoel te delen tijdens zalige zomeravonden. 


Lange middagen of avonden in de tuin beleeft u ook in de winter met de design barbecues van OFYR. Ze zijn weersbestendig en geschikt om het hele jaar buiten te blijven staan, als een soort van sculptuur door de mooie vormgeving. De uitnodigende hitteafstraling en de veelzijdige kookeigenschappen maken deze kooktoestellen bijzonder geliefd. Professionele chefs van hotels en restaurants zijn fan omdat ze hun gasten hiermee een ongeëvenaarde kookervaring kunnen bieden. OFYR kooktoestellen zijn verkrijgbaar in Corten staal, beton of zwart staal, in diverse maten. Uit te breiden met veel accessoires en zelfs speciale rookvrije kolen. 


Ook de HAUSSLER pelletgrill is uniek in zijn soort. Een grill die het aroma van een open vuur brengt, maar die niet rookt of ruikt, verschillende temperatuurzones biedt en er fraai uitziet. De mooie vlam is omgeven door glas en ontstaat door de verbranding van pellets (zonder stroom) in een aparte verbrandingskamer. Deze pelletgrill is ook te gebruiken als sfeerlicht.


U bent van harte welkom in onze huiselijke showroom of tuin om het assortiment rustig te bekijken. Wij geven u graag geheel vrijblijvend uitleg over de gebruiksmogelijkheden en opties. Zet uw outdoor lifestyle in vuur en vlam met een OFYR kooktoestel of een HAUSSLER pelletgrill.


Kachelservice

Kalmthoutsesteenweg 290

B-2910 Essen (Wildert)

03 666 85 87

info@kachelservice.be

www.kachelservice.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).