29-06-2018
De naam Rascasse doet vermoeden dat het hier gaat om een visrestaurant, dat klopt maar deels.
Chef-kok Erwin behoort weliswaar tot de ‘North Sea Chefs’ en hij werkt graag met de vis van het jaar, of met minder bekende vissoorten. Altijd in overeenstemming met het aanbod en vaak afkomstig uit de Noordzee of de Oosterschelde. Maar ook een mooi stukje uitzonderlijk vlees of wild in het najaar, altijd door de chef zelf aan tafel gepresenteerd, staat op het menu of op de kaart.
Moederdag Op woensdag 15 augustus wordt er een speciaal Moederdagmenu geserveerd. Bij mooi weer kan er genoten worden op het gezellig terras. Bij speciale gelegenheden kan je de mooi aangeklede extra ruimte benutten. Dit vanaf tien personen.
Alles zelf maken Eén van de basisprincipes van Rascasse is het feit dat alles in eigen huis wordt bereid, van brood tot hapjes, van voorgerecht tot dessert. Alles wordt vers en à la minute gemaakt, rekening houdend met het aanbod van elk seizoen. Dat respect voor het product, dat proef je.
Dat zie je ook in de mooie presentatie van elk bord.
Dat merk je aan de vaak onverwachte combinaties van ingrediënten.
Kalmthoutsesteenweg 121, Kapellen | +32 3 297 94 29 info@restaurantrascasse.be | www.restaurantrascasse.be/nl
Kapellen Bruist
Kapellen Bruist
Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).