bruisende zaken

Masters of LXRY 2018 breekt alle records

Masters of LXRY 2018 breekt alle records

01-01-2019

Afgelopen december was de grootste en de meest prestigieuze premium lifestyle beurs van Europa in de RAI Amsterdam. Tijdens deze Genius Edition kon je je verbazen over alle noviteiten en primeurs die de deelnemers toonden aan het publiek.

“De sfeer was on-Nederlands leuk”

 

Je kon genieten van het beste uit de wereld van kunst, interieur, fotografie, fashion, gadgets, gastronomie, juwelen, horloges, boten, auto’s en travel. Met een beursoppervlakte van maar liefst 42.500 m2 en 450 deelnemende exposanten was het de grootste editie ooit. “Meer dan duizend mensen zijn een week lang bezig geweest met het opbouwen van het geheel”, vertelt Yves Gijrath, oprichter van LXRY Media Group die onder andere Masters of LXRY organiseert.

In de loop der tijd is Masters of LXRY uitgegroeid tot een indrukwekkend event. Dit jaar kwamen er maar liefst 57.850 bezoekers.

Internationaal publiek

De aantrekkingskracht van Masters of LXRY is ongekend. Mensen van over de hele wereld komen er speciaal voor naar Amsterdam. “Mede vanwege de unieke ambiance en het overweldigende aanbod.”

Highlights

“Bijna alle grote premium automerken zijn vertegenwoordigd. Verder liet GASSAN de allergrootste horlogecollectie van Europa zien, met bijzondere stukken van wereldmerken als Rolex, Audemars Piguet, Jaeger-LeCoultre, Tudor en OMEGA. Voor de culinaire beleving was er het pop-uprestaurant M34. Onder deze noemer kookten negentien topkoks - met samen maar liefst 34 Michelin-sterren - gedurende vier avonden voor het publiek.”

 

Masters of LXRY | 020-8511450 | info@lxry.nl | www.lxry.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Kapellen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).