Bruisende zaken

Feestdagen, en rouw

Feestdagen, en rouw

01-01-2019

Nieuwjaarsdag is een feestdag waarop men lachend en vol voornemens begint aan een nieuwe periode. Dat gaat in sommige gevallen niet makkelijk als men dat jaar iemand heeft verloren.

U sluit een lastige periode af. Laten we het nieuwe jaar aangrijpen om naar de toekomst te kijken, met in onze gedachten diegene die we zijn verloren. Laat onze dierbare overledenen een lichtpuntje zijn in ons hart.

Gelukkig nieuwjaar.Wij kiezen heel bewust voor de naam Uitvaartzorg, omdat zorg de belangrijkste eigenschap hoort te zijn van een uitvaartondernemer. Bij ons staat dit centraal.

Alles draait om zorg. Zorg voor de overledene: wij behandelen uw dierbare met respect en eerbied.

Zorg voor de familie: wij willen u begeleiden in dit proces om op een hele mooie en persoonlijke manier afscheid te nemen van uw dierbare.

Want uw verdriet is onze zorg!

Kapelsesteenweg 309, Ekeren | Bredabaan 439, Brasschaat | 03 434 33 32 – 0497 83 05 40 | info@uitvaartzorg-delelie.be | www.uitvaartzorg-delelie.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Kapellen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).