bruisende zaken

Problemen met uw zicht?

Problemen met uw zicht?

01-04-2019

Ziet u niet meer perfect wanneer u in het donker moet rijden? Gaat u steeds minder scherp zien? Lijdt u aan glaucoom of aan een andere oogziekte waardoor de functie van uw netvlies vermindert?

Oog & Oor kan uw zicht terug een stuk verbeteren met het juiste hulpmiddel, met brillenglazen met medische filters, loupebrillen, loupes,...

Lisbet Jeurissen neemt uitgebreid de tijd om enkele tests te doen en op zoek te gaan naar de beste hulpmiddelen voor uw probleem.

Contactlenzen Officiële statistieken geven aan dat de helft van de mensen die van start gaan met het dragen van contactlenzen daar binnen de vijf jaar mee stoppen.

Nochtans zijn er voor iedereen geschikte lenzen. Oog & Oor beschikt over hoogtechnologische apparatuur om, in samenspraak met u, het juiste type lens te bepalen. De topograaf meet de krommingen van uw oog en met een biomicroscoop bekijkt Lisbet Jeurissen uw oog en de lens in detail. Zij neemt ook foto’s zodat ze de evolutie van het lenzen dragen op uw ogen nauwgezet kan opvolgen.Oog en Oor is een speciaalzaak voor het aanmeten van contactlenzen, hoorapparaten en low vision toepassingen gelegen te Kapellen. Met toepassing van hoogtechnologische technieken en toestellen worden uw hoorapparaten en low vision producten perfect aangepast door ons team.

Lisbet Jeurissen Opticien

Koningin Astridlaan 43A, Kapellen | 03 664 35 64 | info@oogenoor-kapellen.be | www.oogenoor-kapellen.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Kapellen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).