bruisende zaken

Gezellig naar Starrenhof!

Gezellig naar Starrenhof!

01-04-2019

Voor een goeie pint, biljart, feestjes, gezelligheid, een markt en zelfs voor dansen moet je in café Starrenhof in Kapellen zijn. Waar uitbater Freya en Eddy met liefde voor hun vak en klanten werken.

Fijne sfeer “Onze klanten komen hier voor de gezellige sfeer.”, aldus barvrouw Freya. “Ze voelen zich thuis, komen terug. En ik weet hoe ik een goeie pint moet tappen. Ook onze biljarts zijn echt in orde. Die zijn alle drie goed onderhouden en verwarmd, daar staan we om bekend bij de clubs.” “Er is echt voor iedereen iets te doen bij ons. Elke eerste vrijdag en derde zaterdag van de maand is het dansavond. En in het weekend staat onze feestzaal gratis ter beschikking van mensen die iets te vieren hebben: communies, trouwfeesten, ... Licht en geluid is ook aanwezig.” Met een glimlach “Ik ben een geboren barvrouw. Ik sta altijd met een glimlach achter de toog, luister graag, help graag, doe mensen graag lachen, lach zelf ook graag. En het leuke is dat ik op den duur weet wat onze klanten drinken. Ze voelen zich welkom. Ik zie de mensen parkeren en zet hun drinken al klaar.” Boeremarkt “Al 35 jaar lang vind je elke zondag van het jaar op onze parking de Boeremarkt. Je vindt er groenten en fruit, dierenvoeding, kaas, honing, kippen, konijnen, eenden en ganzen, een bakker, beenhouwer, visboer, een bloemist. Een heel atypische markt dus.”

Eigenaren: Freya en Eddy | Kapelsestraat 59, Kapellen freya@starrenhof.be | 03 430 55 11 | www.starrenhof.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Kapellen Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).