Bruisende zaken

Dakwerken Jennes:  Vakmannen

Dakwerken Jennes: Vakmannen

01-05-2019

‘Niet elke Dakman is een Vakman’ luidt de leuze die de homepagina van dakwerkenjennes.be siert. Een knappe slogan die duidelijk belichaamd wordt door eigenaar Frank Jennes.

“Laat jouw dak best in handen van een specialist”

‘Prijs-kwaliteit staat bij ons centraal,’ weet Frank ons te vertellen, maar ook ervaring blijkt een belangrijke steunpilaar te vormen voor zijn bvba. Zelf is de uitbater al 20 jaar bezig met zijn stiel, maar ook ‘s mans personeel heeft de nodige ervaring achter de kiezen. Sterker nog: de man die hem heeft opgeleid en die al 3 decennia op en met daken werkt, is tegenwoordig één van Franks werknemers.

‘Dakwerken is niet iets wat je zomaar op school leert’ zegt Frank. ‘Ik heb zelf sanitair gestudeerd en dan geraak je vanaf het vijfde middelbaar ook vertrouwd met de beginselen van het werken aan daken, maar je leert het toch vooral al doende.’ Het is meteen één van de redenen waarom Dakwerken Jennes zich enkel toelegt op dak- en gevelwerk. ‘Wij zijn daarin gespecialiseerd. Wanneer er iets moet geverfd worden, laat ik een schilder komen. Ieder doet waar hij het beste in is, zo kan je veel betere resultaten afleveren dan dat je voor alles alleen probeert te zorgen’. Toch zijn niet alle dakwerkers in staat om met elk mogelijk dak aan het werk te gaan en dat is bij Dakwerken Jennes wél het geval. Of het nu om platte, hellende of leien daken gaat: Frank weet er wel raad mee. ‘Die kennis heeft ons zelfs al tot in Engeland gebracht, waar we gedurende een week aan een project werkten.’ Een nieuw dak of renovaties aan een ouder dak nodig? Surf dan zeker eens naar www.dakwerkenjennes.be.

Albert Louisastraat 18, Kapellen | 0476 62 99 08 | info@dakwerkenjennes.be | www.dakwerkenjennes.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).