Bruisende zaken

Voel je goed,

Voel je goed,

01-05-2019

“Bij Damesmode Xtra ga je met een tevreden gevoel naar huis. We hebben voor ieder wat wils: ook voor dames met een maatje meer”, zegt de enthousiaste zaakvoerster Vicky Devriese. Je vindt ons terug in de Ertbrandstraat, gelegen in het gezellige grensdorp Putte-Kapellen. Mijn klanten krijgen altijd een eerlijke en persoonlijke service. Zowel voor een jong als een wat ouder publiek hebben we sportieve en geklede dameskleding met een maatje meer. Van maat 42 tot 56. Ook zin in persoonlijk advies op maat? Dan ben je bij Damesmode Xtra aan het juiste adres. Spring gerust eens binnen!

ook met een maatje meer

Ertbrandstraat 291, Putte-Kapellen (0032) 03/ 664 1 6 61 xtra.vicky@skynet.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).