bruisende zaken

Familiale sfeer in een garage

Familiale sfeer in een garage

01-05-2019

Het gebeurt niet zo vaak dat een garage zich beroept op het familiale aspect om zichzelf in de verf te zetten. Garage Gwijde in Kapellen doet dat wél en blijkt daar ook een goeie reden voor te hebben. Wij spraken met mede-uitbaatster Danielle en vroegen haar hoe lang haar zaak eigenlijk al in handen is van haar familie.

‘Goh, we hebben de garage in 1997 overgenomen van de vorige eigenaars,’ vertelt Danielle ons. ‘Mijn vader was vroeger meestergast voor hen. Na de vernieuwing van de showroom zijn we groots heropend en zijn we begonnen met het verdelen van Mazda en Isuzu en gestopt met het verdelen van Nissan, terwijl we wél verder gingen met Suzuki. Dat heeft een nieuwe wind door de garage doen waaien. Mijn broer, mijn ouders, mijn echtgenoot en ik baten de zaak uit, maar ook onze gasten krijgen het gevoel dat onze werknemers een familie vormen.’ De opvolging lijkt inmiddels verzekerd, want ook Danielles veertienjarige zoon wil mee in het verhaal, maar de sympathieke dame benadrukt dat ook mensen van buiten haar familie tot een hecht team worden gekneed.

Met de verandering in merken en modellen blijft garage Gwijde een gevestigde waarde. Verder bleven de ‘roots’ behouden, want Garage Gwijde is verder gegaan met andere betrouwbare Japanse merken. In de showroom vind je buiten auto’s van Suzuki dan ook wagens van Mazda en Isuzu terug. Het feit dat een fabrikant als Mazda ook eigen motors ontwikkeld heeft, is daarbij een absoluut pluspunt, terwijl technologieën als SKYACTIV en SKYACTIV-X voor meer efficiëntie en dus minder vervuiling zorgen. Met een resem nieuwe automodellen in zicht, lijkt de zaak dan ook klaar te zijn voor de toekomst.

Ook interesse in Japanse betrouwbaarheid? Bezoek dan zeker eens www.gwijde.com

Garage Gwijde | Ertbrandstraat 173 – 177, Kapellen | //03.664.25.65 " target="_blank">03.664.25.65 | www.gwijde.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).