Bruisende zaken

Op zoek naar een hobby?

Op zoek naar een hobby?

01-05-2019

Eten, drinken, sporten, vergaderingen, feesten, bruiloften... je kan het zo gek niet bedenken of het wordt hier gedaan.

De lijst is eindeloos, want het centrum bestaat uit een grote sporthal, een café, een feestzaal en vergaderzalen. Bezoekers hebben enorm veel ruimte om zich in de Biezen helemaal uit te leven. Fancy is dan ook de gastvrouw voor talloze sportverenigingen, een koor, een biljartvereniging, een fietsclub, sympathisanten, feestneuzen en noem het zo maar op. “Mensen komen niet enkel om hun hobby uit te oefenen, maar ook omdat ze het hier fijn vinden. Dat maakt me heel erg trots.” Kom je ook graag sporten of de sfeer opsnuiven van het Multifunctioneel Centrum De Biezen in Putte? Spring er even binnen of bezoek dan zeker www.cafedebiezen.nlWie zich na een drukke werkweek eens goed wil uitleven, vindt in het Multifunctioneel Centrum De Biezen ongetwijfeld zijn keuze. Sporten, petanquen, repeteren of gewoon gezellig iets drinken? In de Biezen in Putte is iedereen welkom!

MFC De Biezen | Schoolstraat 42, 4645 DA Putte | 0164 315560 | mfcdebiezen@gmail.com | www.cafedebiezen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).