Bruisende zaken

De beste zorg voor uw uiterlijk

De beste zorg voor uw uiterlijk

01-05-2019

Wij hebben Beauty Center Chamyr in 1987 opgericht. De naam is ontstaan door het samenvoegen van ons namen, Chantal en Myriam, beide zaakvoersters. Ons team wordt versterkt door Nathalie Koninckx.

Dit topadres garandeert u welbevinden en harmonie voor lichaam en geest. We presenteren u de excellente BABOR verzorgingssystemen met een maximum aan service. In een ontspannen sfeer. Wij zijn 8 jaar geleden gestart met het merk Babor omdat het op gebied van anti-aging veel te bieden heeft. Zij werken met de beste producten en apparatuur.

Microneedling: Voor zichtbaar strakkere contouren. De fijnste naaldjes brengen een effectief werkstofconcentraat tot diep in de huid en vullen zo rimpels en lijntjes van binnenuit op.

Microdermabrasie: Microdermabrasie is een behandeling waarbij de huid krachtig, maar zeer gecontroleerd gepeeld zal worden. Zo ontstaat er een nieuwe huid.

Voor fijne lijntjes, lichte pigmentvlekken, acné-letsels, een doffe en onzuivere huid.

Spot reducer: voor de behandeling van ouderdoms-en pigmentvlekken.

Dokter Babor Pro: een heel nieuwe cosmetische lijn op basis van fruitzuren, ontworpen door experts en voor experts.

Cryo-line: vetvermindering door koude figuurcorrectie Maak een afspraak en ervaar daarbij de totale werking van de BABOR methode. Meer info over al onze behandelingen op www.chamyr.beVOELBAAR ZACHTE HUID, VRIJ VAN ONGEWENSTE HAARGROEI Soprano ICE is de meest complete en effectieve oplossing voor laserontharen die op dit moment beschikbaar is.

Deze Alma diodelaser is geschikt voor alle huidtinten en haartypes en maakt het mogelijk om zelfs tijdens de zomermaanden te behandelen.

Ook de zongebruinde huid kan behandeld worden. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis testsessie, geniet van onze promo's,:
- benen, incl de knie € 195 + gratis oksels
- volledige bikinilijn € 145 nu 4 + 1 gratis
- permanente make-up
- microblading
- wimper extensions
- micro pulsed plasma
- spraytanning

Nieuwdreef 2, Merksem +32 (0)3 645 40 89 info@chamyr.be www.chamyr.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).