Bruisende zaken

Uw verdriet, onze zorg

Uw verdriet, onze zorg

01-06-2019

Een overlijden komt altijd onverwacht. Afscheid nemen is niet eenvoudig. In deze moeilijke tijden staat Uitvaartzorg De Lelie u bij en verzorgt de uitvaart van uw geliefde of familielid.

Wij nemen u alle praktische beslommeringen uit handen en samen met u zorgen wij voor een uitvaart op maat.

Ons vrouwenteam Het leven begint altijd bij een vrouw. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid aan om de kist te laten dragen door vrouwen. Zo is de cirkel rond. De keuze ligt echter volledig bij jullie. Ons professioneel team heeft zowel mannen als vrouwen als dragers/draagsters. Het is ook mogelijk dat u zelf de kist of urne mee wil begeleiden. Alles moet mogelijk zijn om het afscheid op een eigen persoonlijke manier te verwezenlijken.Wij kiezen heel bewust voor de naam Uitvaartzorg, omdat zorg de belangrijkste eigenschap hoort te zijn van een uitvaartondernemer. Bij ons staat dit centraal.

Alles draait om zorg. Zorg voor de overledene: wij behandelen uw dierbare met respect en eerbied.

Zorg voor de familie: wij willen jullie begeleiden in dit proces om op een hele mooie en persoonlijke manier afscheid te nemen van jullie dierbare.

Want uw verdriet is onze zorg!

Kapelsesteenweg 309, Ekeren Bredabaan 439, Brasschaat 03 434 33 32 – 0497 83 05 40 info@uitvaartzorg-delelie.be www.uitvaartzorg-delelie.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).