Bruisende zaken

Stijlvol genieten!

Stijlvol genieten!

01-07-2019

Gelegen in een prachtig gerenoveerd pand in de oude binnenstad van Antwerpen vinden we ‘de Godevaart’. Tijdens een grondige renovatie werd van een oude vishandel een gezellig en huiselijk restaurant gemaakt. Door de authentieke elementen te bewaren kreeg het restaurant een stijlvol interieur mee.

Het meest unieke aan deze zaak echter vinden we achterin, waar je je echt in de Provence of Toscane waant; een prachtige binnentuin, enig in de binnenstad, nodigt je uit om op een zonnige middag te genieten van een lichte lunch of van een relax diner op een zwoele zomeravond.

Daar waar vroeger de Godevaart synoniem stond met uitgebreid en exclusief tafelen, werd door de nieuwe uitbaters besloten resoluut te breken met deze traditie.

De Godevaart biedt nu een eerlijke, eigentijdse keuken met dagverse, seizoensgebonden producten. Alles draait om lekker eten in een leuke, ontspannen sfeer. Meergangenmenu’s hebben plaatsgemaakt voor een vaste kaart aangevuld met een aantal suggesties. Zo kan je voor de lunch, tussen het shoppen door, perfect binnenstappen voor één gerecht! De tijd dat lekker eten gelijk stond aan uren aan tafel zitten behoort tot het verleden, aldus Jeremie Landweer, die onlangs de teugels van dit restaurant in handen nam.

Iedereen moet zich hier welkom voelen!

De Godevaart | Sint Katelijnevest 23, 2000 Antwerpen | 03///231.89.94 " target="_blank">231.89.94 | info@degodevaart.be | www.degodevaart.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).