bruisende zaken

Gezond én smakelijk eten

Gezond én smakelijk eten

01-09-2019

Gezond eten saai? Niet als het aan diëtiste Jennifer van der Reijden ligt. Als diëtist is Jennifer specialist op het gebied van gezonde voeding. Met haar voedingsadvies kijkt zij naar jou als persoon, jouw gezinssituatie en leefstijl. Hier wordt het voedingspatroon op aangepast. Jennifer leert je zo gezonde keuzes te maken en alternatieven te zoeken en vooral lekker te blijven eten. Wanneer een voedingspatroon goed bij je past en je het lekker vindt, houd je gezond eten het beste vol.

“De kracht komt uit jezelf, ik treed op als coach om jou te sturen”

Meer dan alleen voedingsadvies

De begeleiding die Jennifer biedt gaat verder dan alleen het maken van gezonde keuzes op het gebied van voeding. Het voedingsadvies wordt afgestemd op je leefstijl, bijvoorbeeld: hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit, doe je aan sport en eet je samen met je gezin of niet? Leefstijladviezen zijn een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Hiermee helpt Jennifer jou om gezonder te leven en lekkerder in je vel te zitten.

Hulp bij diverse klachten

Bij Diëtistenpraktijk Jennifer van der Reijden kun je terecht in geval van overgewicht of ondergewicht, bij diabetes, hypertensie, maag- en darmproblemen, apneu, allergieën of als je advies wilt over algemeen gezond eten. Wil je weten wat goed bij je past of wil jij je voedingspatroon naar een gezond patroon veranderen? Jennifer helpt je met een op maat gemaakt voedingsadvies.

Het geheim voor blijvende verandering

Wanneer je je voedingspatroon of zelfs je leefstijl blijvend wilt veranderen, is het belangrijk dat de kracht daarvoor uit jezelf komt. Jennifer treedt op als coach om je in de juiste richting te sturen en stimuleert jou met tips en adviezen om goede keuzes te maken. “Wat is het je waard om gezond te eten?” en “Wat heb je ervoor over?”, zijn daarbij belangrijke vragen. Voorafgaand aan elk traject vindt een eerste intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek gaat Jennifer samen met jou op zoek naar waar de knelpunten liggen. Deze worden vervolgens besproken en aangepakt. Je krijgt een voedingsadvies mee waarmee je daadwerkelijk aan de slag kan. Een voedingsadvies dat op jouw manier van leven aansluit. Dat is de sleutel om blijvende resultaten te boeken.

Gezond leven, gezonde voedingskeuzes kunnen maken en tegelijkertijd genieten van lekker eten, daarvoor ga je naar Diëtistenpraktijk Jennifer van der Reijden.

Wil jij ook een stap zetten naar een gezondere toekomst? Plan dan eens een intake in en ervaar zelf hoe Jennifer jou kan helpen.

Diëtistenpraktijk Jennifer van der Reijden | Wederik 18 Grave | 0486-475781 | info@jennifervanderreijden.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Liposculptuur of lipofilling?
Liposculptuur of lipofilling?
Land van Cuijk Bruist

Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
Land van Cuijk Bruist

Pfff
Pfff
Land van Cuijk Bruist

Een nieuw begin
Een nieuw begin
Land van Cuijk Bruist

De volledige Diamant
De volledige Diamant
Land van Cuijk Bruist

Spataderen?
Spataderen?
Land van Cuijk Bruist


Surinaamse ovenkip
Surinaamse ovenkip
Land van Cuijk Bruist


Rimpels?
Rimpels?
Land van Cuijk Bruist
Voorkom blijvende  gehoorschade!
Voorkom blijvende gehoorschade!
Land van Cuijk Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).