column

Na een heerlijke vakantie kwam ze terug op kantoor...   En weer kreeg ze  last van haar onderrug.

Na een heerlijke vakantie kwam ze terug op kantoor... En weer kreeg ze last van haar onderrug.

01-09-2019

Het was donderdagmiddag 17.00 uur en ze klapte haar laptop dicht. Ze stond op uit haar bureaustoel en voelde dat ze vandaag weer te lang gezeten had. Hè verdorie! In haar vakantie was haar rugpijn eindelijk weg, maar nu ze weer twee weken aan het werk was op kantoor voelde ze het weer. Haar onderrug gaf een zeurend gevoel. Ze wist toen dat er iets moest veranderen.

Training met persoonlijke aandacht

Dit verhaal vertelde een klant tijdens een intakegesprek een jaar geleden. Ze wilde niet zelf gaan 'aanklooien' in de sportschool en van een collega had ze goede verhalen gehoord over personal training. Dan wist ze namelijk zeker dat ze de juiste oefeningen zou gaan doen en dat ze constant in de gaten gehouden zou worden tijdens het trainen.

Na een paar maanden trainen liep ze op een donderdagmiddag rond 17.00 uur haar kantoor uit. Dit keer zonder zeurend gevoel in haar onderrug.

Wil jij ook in een vrijblijvend intakegesprek bespreken wat personal training voor jou kan betekenen? Stuur dan een mailtje naar lieke@epicbody.nl of bel naar 0658710659.

Lieke

Wil jij fitter en sterker worden? Of wil je graag leren hoe je moet trainen zodat je daarna zelf verder kan in de sportschool of thuis? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

In mijn ruime praktijk aan huis train je onder de beste begeleiding met kwalitatief materiaal. Anders dan in een sportschool train je hier zonder omstanders. Ik vind het belangrijk dat je je volledig kunt focussen op het trainen en je op je gemak voelt.

Ik ben Lieke en ik ben jouw personal trainer.

Carmelietenstraat West 75, Boxmeer 06-58710659 | www.epicbody.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl