column

Open Atelierroute Kunstkolk Boxmeer

Open Atelierroute Kunstkolk Boxmeer

01-09-2019

Open atelierroute: zaterdag 14 en zondag 15 september 2019 van 11.00 tot 17.00 uur. Opening met verhalenvertelster Marijke van Bergen: vrijdag 13 september om 19.45 uur, hal/plein van het gemeentehuis Boxmeer.

Op 14 en 15 september is de jaarlijkse Open Atelierroute van de ‘Kunstkolk’, het Boxmeerse kunstenaarscollectief. De route wordt geopend met een performance van verhalenvertelster Marijke van Bergen van kindertheater De Pimpernel op vrijdag 13 september om 19.45 uur bij het gemeentehuis in Boxmeer en zal in het teken staan van ‘Toeval’. Bereid je voor op een boeiende en inspirerende voorstelling! Iedereen is welkom! De route bestaat uit zeven locaties waaronder dit jaar twee nieuwe locaties (Pastoorsbiest in Boxmeer en ’t Molenhuys in RIjkevoort). De centrale plek van de kunstroute is het gemeentehuis. Hier vind je een overzichtsexpositie ingericht met werken van alle deelnemers van de open atelierroute. Ook vind je hier een gratis routefolder. Kortom: de ideale plek om je te laten inspireren en een route uit te stippelen voor een kunstzinnige dag met een grote diversiteit aan kunst: weefobjecten, ruimtelijke textielkunst, schilderijen, beelden van hout, ijzer, steen en klei, fotowerken, glasobjecten, performancekunst en installaties.

Kunstkolkers en gastkunstenaars hebben speciaal voor deze gelegenheid een kunstwerk gemaakt. Deze bijzondere kunstwerken in het thema ‘Toeval’ zijn in het gemeentehuis te bekijken en voor een klein bedrag (25 euro) te koop! Daarmee steun je de Kunstkolk en heb je de kans om een uniek kunstwerkje mee naar huis te nemen.

Tijdens de route is er de mogelijkheid om met de kunstenaars in gesprek te gaan over hun werk. Deelnemende kunstenaars zijn: Anna Hoogenbosch, Gijs van Lanen, Guus Verzellenberg, Lianne van den Boogaard, Ben Vollenberg, Anneke Toussaint, Gerrit Bartelink, Anke van Gorp, Carola van Benthum, Mieke van Dijk, Paul van der Geest, Ruth Houkes, Tajddin Özen, Marijke van Bergen, Tjally Dirriwachter, Adriaan van Rossen, Jan van Bergen, Peter Peters, Frank Lindner, Wil Friesen en Ans Houben.

Meer informatie over de open atelierroute 2019 en over de Kunstkolk en haar leden is te vinden op www.kunstkolk.nl.

Kunstcollectief Kunstkolk | info@kunstkolk.nl | www.kunstkolk.nl | /kunstkolk

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering