column

Negatieve ervaringen? Gebruik ze in de nieuwe tijd

Negatieve ervaringen? Gebruik ze in de nieuwe tijd

01-10-2019

Iedereen doet negatieve ervaringen op in het leven. Deze ervaringen laten hun sporen na. Dat betekent echter niet dat we voor altijd het slachtoffer hoeven te blijven van die ervaring.

Zou je hier eens over willen praten? Neem vrijblijvend contact met me op via marieke@angelsandmagic.nl

Om uit die slachtofferrol te komen is het nodig om naar ons verleden te kijken. Dat kan confronterend zijn en pijnlijke herinneringen oproepen. Het vraagt moed, doorzettingsvermogen en zelfliefde om dit te doen. Durven we dit aan, dan zien we dat deze ervaringen ons ook iets hebben gegeven: ze maken ons ervaringsdeskundigen. Niemand kan zo goed invoelen wat een bepaalde situatie betekent als iemand die het heeft doorleefd.

Spiritueel bekeken kiezen we zelf onze thema’s om in te groeien. Die keuze hebben we niet voor niets gemaakt. In de nieuwe tijd kunnen we de transformatie maken van ‘slachtoffer’ naar ervaringsdeskundige en daarmee andere mensen helpen helen en groeien. Zo worden onze nare ervaringen geschenken aan onszelf en aan de ander. We gaan van dualiteit, ofwel van goed of slecht, naar non-dualiteit, waar alles er mag zijn en gezien mag worden als iets waardevols.

Maaike

Mijn naam is Marieke van Deursen en ik heet je welkom bij mijn praktijk Angels&Magic. Ik ben al langere tijd bezig met spirituele hulpverlening in de vorm van onder meer energiereadings en healings.

In mijn praktijk begeleid ik mensen met de hulp van de Engelen door kaartleggingen, fotolezingen, energie readingen en healingen.

marieke@angelsandmagic.nl www.angelsandmagic.nl Angels&Magic angelsandmagic

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl