column

Ik zeg het nog maar eens:   Train je billen

Ik zeg het nog maar eens: Train je billen

01-10-2019

Dat je billen het fundament van je lichaam zijn, heb ik al vaker verteld. Want als je billen niet goed functioneren, dan hebben je rug en romp letterlijk geen goede fundering. Dus je billen trainen is eerder een noodzaak dan een luxe. Ook om van je hangbillen af te komen trouwens. Hieronder drie tips voor sterke strakke billen.

Training met persoonlijke aandacht

1. Probeer elke keer wanneer je opstaat uit een stoel, dit zonder handen te doen. Want als je opstaat zonder je handen te gebruiken, moeten je beenspieren en bilspieren harder werken.

2. Ga staan, lopen en nog meer lopen. Mede dankzij je bilspieren kun je rechtop staan en lopen. Dus ga vaker staan en loop zo veel mogelijk voor sterke, strakke billen.

3. Doe wekelijks krachttraining, specifiek voor je bilspieren. Dit zorgt ervoor dat je spierkracht (en die hangbillen) snel omhooggaan. Let wel op dat je oefeningen doet die voor jouw lichaam geschikt zijn en dat je ze op de juiste manier uitvoert.

Wil jij sterke bilspieren en van je hangbillen af? En wil je zeker weten dat je de juiste oefeningen daarvoor doet? Stuur dan een mailtje naar lieke@epicbody.nl of bel naar 0658710659 voor een gratis intakegesprek.

Lieke

Wil jij fitter en sterker worden? Of wil je graag leren hoe je moet trainen zodat je daarna zelf verder kan in de sportschool of thuis? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

In mijn ruime praktijk aan huis train je onder de beste begeleiding met kwalitatief materiaal. Anders dan in een sportschool train je hier zonder omstanders. Ik vind het belangrijk dat je je volledig kunt focussen op het trainen en je op je gemak voelt.

Ik ben Lieke en ik ben jouw personal trainer.

Carmelietenstraat West 75, Boxmeer 06-58710659 | www.epicbody.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl