column

Alleen voeding en sporten   is niet genoeg

Alleen voeding en sporten is niet genoeg

01-11-2019

Wil je afvallen? Dan denk je waarschijnlijk meteen aan minder eten en meer sporten. Maar wist je dat vet verliezen ook afhankelijk is van je stresshormoon? Hieronder drie tips om stress direct te verminderen.

Training met persoonlijke aandacht

Zet die telefoon uit.

In ieder geval het eerste uur nadat je bent opgestaan en het laatste uur voordat je naar bed gaat. Hierdoor kun je in de ochtend rustig opstarten en in de avond relaxed naar bed zonder die extra prikkels van je telefoon.

Ga buiten wandelen.

Minimaal één keer per dag een half uur buiten wandelen zorgt direct voor minder stress. Door het wandelen activeer je het probleemoplossend vermogen van je hersenen. De buitenlucht zorgt voor een daling van je stresshormoon. En het zorgt ook nog eens voor strakkere billen.

Doe wekelijks krachttraining

Specifieke krachttraining kan ervoor zorgen dat je stresshormoon meer in balans komt. En het is meteen een goede uitlaatklep voor alle stressmomenten gedurende de week.

Wil jij sporten op een manier die het beste bij jou past? Kijk dan op www.epicbody.nl

Wil jij fitter en sterker worden? Of wil je graag leren hoe je moet trainen zodat je daarna zelf verder kan in de sportschool of thuis? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

In mijn ruime praktijk aan huis train je onder de beste begeleiding met kwalitatief materiaal. Anders dan in een sportschool train je hier zonder omstanders. Ik vind het belangrijk dat je je volledig kunt focussen op het trainen en je op je gemak voelt.

Ik ben Lieke en ik ben jouw personal trainer.

Carmelietenstraat West 75, Boxmeer 06-58710659 | www.epicbody.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl