column

De volledige Diamant

De volledige Diamant

01-12-2019

Kundalini yoga, de moeder van alle Yoga, of ook wel de ‘volledige diamant’. Het is onmogelijk om alle vlakjes in een oogopslag te zien. Deze staan voor alle technieken die we gebruiken. Bijvoorbeeld Naad Yoga waarbij we de stem gebruiken, het meest helende/krachtige gereedschap dat je bezit om veranderingen te veroorzaken.

Onbewust worden we dagelijks beïnvloed door klank en muziek. Houd je van klassieke muziek, country, hardcore, rap, r&b ze geven allemaal hun eigen trillingen en resonantie of effect op lichaam en geest. We gebruiken muziek als middel om te ontspannen of als uitlaatklep voor verdriet, woede en frustraties. Muziek als universele taal kan onze diepste emoties naar de oppervlakte brengen. Naad yoga bestaat niet alleen uit harmonische klanken, maar is een complete wetenschap waarbij specifieke geluidsformaties worden ingezet, in onze lessen als mantra's die we samen chanten in een vreemde taal.

Naad yoga is de eeuwenoude stemtherapie die je terugvoert naar de geheimen van de kracht van het geluid. Het lichaam is gecondenseerde energie die een uitdrukking is van al je bewuste en onbewuste innerlijke gemoedstoestanden. Zoals Einstein al aangaf is energie en materie een en hetzelfde. De quantum fysica geeft aan dat de oorsprong van materie bewustzijn is. Wat de yoga ons al eeuwenlang vertelde, is nu in onze wereld meetbaar en zichtbaar geworden.

Linda geeft een workshop Naad/Stem yoga op het Kundalini Yoga festival dat plaatsvindt in Baarlo van 19 dec t/m 23 dec in kasteel de Berckt. Meer info over dit festival vind je op www.kundaliniyogafestival.nl Lessen van Linda kan je volgen op de dinsdagmorgen en donderdagavond in de Weijer Boxmeer.

www.kundaliniyogalinda.nl

Ik houd me al meer dan dertig jaar bezig met yoga, maar toen zo’n vijf jaar geleden Kundalini yoga in mijn leven kwam, voelde ik pas echt dat ik mijn pad gevonden had. We hebben tegenwoordig ongelimiteerd toegang tot kennis, maar vergeten dat we al een oneindige bron van wijsheid binnen in ons hebben. Want als je om je heen kijkt, lijken we niet gelukkiger, gezonder en tevreden. Voor jezelf leren zorgen is voor ons allemaal een lifetime job, van daaruit kun je steeds ruimhartiger geven. Kundalini yoga heeft hier krachtige en mooie technieken voor.

Kundalini Yoga Linda Linda en Jan Hidde Landstra 06-19300945 www.kundaliniyogalinda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering