column

Pfff

Pfff

01-01-2020

De feestdagen hebben we gehad. Voor een deel is januari een maand om goede voornemens te formuleren. Voor veel mensen behoort afvallen of doorzetten van een afvalproces tot één van de goede voornemens. Er worden lijsten gemaakt en gedachten opgeschreven over wat we wel of niet meer willen doen en wat we vooral anders gaan doen in het nieuwe jaar.

Neem gerust contact op via 06-22108748 en wij plannen een afspraak in.

Wist je dat je echt aankomt of afvalt tussen januari en december. Niet tussen december en januari! Er zijn verschillende manieren om af te vallen. De basis is altijd minder eten, het juiste eten en meer bewegen. In wat je minder eet zitten nuanceverschillen. De laatste tijd is bijvoorbeeld koolhydraatbeperkt eten een hype. Maar wat zijn koolhydraten eigenlijk en waar zitten ze in? Koolhydraten zijn suikers en die zitten in producten zoals groente, fruit, brood, zoet beleg, aardappel, rijst, pasta, peulvruchten, melk en melkproducten en in de meeste overige producten die van plantaardige producten gemaakt zijn en producten die een zoete smaak hebben.

Kan je zonder koolhydraten leven: Nee Je hebt ze dus nodig: Ja Zijn er verschillen in soorten koolhydraten: Ja zeker! Als leefstijlcoach en diëtist kan Jennifer je ook in het nieuwe jaar wegwijs maken door het woud van voeding en diëten en je helpen om je leefstijl op een voor jou op maat gemaakte manier aan te passen. De voordelen in de praktijk bij Jennifer zijn dat er geen wachtlijsten zijn, er een diagnose gesteld wordt en samen met jou, rekening houdend met je persoonlijke situatie, een behandelplan gemaakt wordt en dat je een persoonlijk voedingsadvies meekrijgt.

Een goed nieuw jaar.

Als diëtist is Jennifer specialist op het gebied van gezonde voeding. Met haar voedingsadvies kijkt zij naar jou als persoon, jouw gezinssituatie en leefstijl. Hier wordt het voedingspatroon op aangepast. Jennifer leert je zo gezonde keuzes te maken en alternatieven te zoeken en vooral lekker te blijven eten. Wanneer een voedingspatroon goed bij je past en je het lekker vindt, houd je gezond eten het beste vol.

Wederik 18 Grave | 0486-475781 | info@jennifervanderreijden.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl