column

We gaan beginneeeeen…

We gaan beginneeeeen…

01-03-2020

Stop Lijnen, begin met eten!

Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Diëtistenpraktijk Jennifer van der Reijden start op maandag 6 april met groepslessen.

Wat houdt het in: Acht voeding- en leefstijllessen plus vier sportmomenten Locatie: Verenigingsgebouw Overasselt Om de twee weken, op de maandagen, gaan we onderwerpen bespreken zoals: koolhydraten wel of niet maar ook eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen, slaap, ontspanning, bewegen en eventueel stoppen met roken en afvallen.

We gaan smoothies maken, we gaan een maaltijd bereiden, we gaan een supermarkt bezoeken...

Spreekt het je aan, meld je dan vóór zondag 8 maart aan. Er is plek voor 15 deelnemers. Inschrijven kan via de website www.jennifervanderreijden.nl.

Doel Diëtistenpraktijk Jennifer van der Reijden: Je in het nieuwe jaar wegwijs maken door het woud van voeding en diëten en je helpen om jouw leefstijl op een voor jou op maat gemaakte manier aan te passen.

Aanpak: Het plan is dat jij zélf je leefstijl begint te veranderen. Als leefstijlcoach help ik je om dat op een manier aan te pakken die precies bij jou past en geef ik je de nodige informatie die je daarbij kan helpen.

Als diëtist is Jennifer specialist op het gebied van gezonde voeding. Met haar voedingsadvies kijkt zij naar jou als persoon, jouw gezinssituatie en leefstijl. Hier wordt het voedingspatroon op aangepast. Jennifer leert je zo gezonde keuzes te maken en alternatieven te zoeken en vooral lekker te blijven eten. Wanneer een voedingspatroon goed bij je past en je het lekker vindt, houd je gezond eten het beste vol.

Wederik 18 Grave | 0486-475781 | info@jennifervanderreijden.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering