bruisende zaken

If you can squeeze it, we can freeze it!

If you can squeeze it, we can freeze it!

01-04-2020

Beauty & Wellnesscare Luna ‘The Health & Lifestyle Salon’ biedt een totaalpakket aan behandelingen, voor de innerlijke en uiterlijke schoonheid. Van verzorgende gelaatsbehandelingen gericht op huidverbetering tot luxe wellnessbehandelingen om even te ontsnappen aan alle stress en drukte van alledag.

Zowel voor mannen als vrouwen

HOE WERKT CRYOLIPOLYSE?

Vetcellen in het onderhuidse vetweefsel zijn vooral cellen die rijk zijn aan verzadigde vetzuren en zijn niet bestand tegen temperaturen onder de 4°C. Andere cellen en omringende weefsels, zoals zenuwen, bloedvaten en pigment zijn niet gevoelig voor deze lage temperatuur. Bij Cryolipolyse worden vetcellen sterk afgekoeld. Door de kou ontstaat er cel-apoptose, de vetcellen worden geleidelijk afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

De Cryo Cool MED maakt gebruik van een vacuüm zuigkoelsysteem, in tegenstelling tot de veelal gebruikte koelplaten. De probleemzones worden effectief behandeld door het onderhuids vet af te koelen met behulp van koel-applicators. De Cryo Cool MED kan hierdoor veel gecontroleerder, sneller en efficiënter koelen.


Cryolipolyse is dé nummer 1 behandeling om plaatselijk vet snel en doeltreffend te verminderen. Met deze bewezen techniek is een verlies van vetweefsel tot 30% mogelijk na slechts één behandeling!

 

Behandel-tarieven actie is geldig tot eind februari:

 

BEHANDELING (1 zone = 2 kopstukken) € 295,- nu voor € 225,-
KUUR 1 (1 zone, 3 behandelingen) € 740,- nu voor € 560,-
KUUR 2 (2 zones, 3 behandelingen)  € 980,- nu voor € 800,-
KUUR 3 (3 zones, 3 behandelingen) € 1250,- nu voor € 1050,-


Behandelzones zijn;

  • Bovenarmen = 1 zone
  • Taille = 1 zone
  • Love handles = 1 zone
  • Zwembandjes = 1 zone
  • Binnenkant bovenbenen = 1 zone
  • Bovenbenen = 1 zone
  • Buik boven navel = 1 zone
  • Onderbuik = 1 zone


Buik is altijd in overleg tijdens het GRATIS intakegesprek. Dit om dan duidelijk te bepalen hoe de zones van de vetcellen verdeeld zijn. Kuren worden direct na de eerste behandeling in zijn geheel betaald. 

De behandeling voor een slanker figuur

Lavendel 256, Cuijk | 06-48086594 info@beautyandwellnesscareluna.nl | www.beautyandwellnesscareluna.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering